Zdravím,
mám po vás prosbu. Potřebuju mít teď několik týdnů zaplej PC přes noc. A řekněme, že je PC v noci celkem hlučnej.. CPU fan jsem si upravil k svému. Problém je, že další větráky mi moc nejdou. Nemám slot pro mechaniku ani pro manuální regulátor, takže bych potřeboval softwarově upravit výkon. A dále bych se chtěl zeptat na nějaký 120-140mm větrák. Priorita je aby byl tichý, ale měl i nějaký slušný průtok. Kdybych měl zbytečných 1500, tak bych vzal 3x Noctuu a měl bych po starostech. Je něco reálnýho za 3-4 stovky max, co by mělo smysl?
Zaujal mě tento https://www.czc.cz/corsair-air-series-a ... 17/produkt
https://www.czc.cz/corsair-air-series-a ... 53/produkt
Děkuji
Systém Fan
Re: Systém Fan
Usneš při slabě hrající hudbě? Přes ní to funění neuslyšíš (ani můj vymletý kombajn).
A nebo se přestěhuj k hlavní silnici, po které projede 20000 aut denně, z toho polovina kamionů, jako mě pod oknem. Za pár let tě nějaké větráčky absolutně nerozhodí
A nebo se přestěhuj k hlavní silnici, po které projede 20000 aut denně, z toho polovina kamionů, jako mě pod oknem. Za pár let tě nějaké větráčky absolutně nerozhodí

"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
Re: Systém Fan
Jako usnu, ale trvá to. Hlavně já mám extrémně citlivé uši, slyším to co 90% lidí ne. Bych to potřeboval na tu noc ideýlně vypnout nebo stáhnout na minimum, aby šel třeba jeden FAN, který odvádí vzduch a CPU fan a zbytek aby nejel nebo jel na minimum. Ale uznej, že každý den otevírat case a dělat to ručně je šílenost 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
TCL 40S615 - Cant load Android system Příloha(y)
od Daniel_Jackson » 25 zář 2024 10:58 » v Vše ostatní (hw) - 2
- 3381
-
od Daniel_Jackson
Zobrazit poslední příspěvek
27 zář 2024 22:17
-
-
- 0
- 2158
-
od peta501
19 dub 2025 01:11
-
-
Zaplatil jsem 2799 Kč za Windows 11 Pro – systém není aktivovaný, klíč jsem nedostal Příloha(y)
od MoA285 » 27 kvě 2025 20:38 » v Reklamace a zákony - 15
- 6374
-
od MoA285
28 kvě 2025 00:59
-
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”