Opět , Lenovo Vibe Z2 Pro Vyřešeno
Opět , Lenovo Vibe Z2 Pro
Zdravím neví někdo kde koupit ? rád bych nějakou prodejnu v ČR . prosím odkaz :/ jen Lenovo Vibe z2 Pro " !
Re: Opět , Lenovo Vibe Z2 Pro
Tak to už snad ne ? :-O
Tu stránku cos poslal , tak je nějaká divná . když chci dát způsob platby tak nic . prosně nejde . , a jestli nechceš radit tak nepiš .
Kamaráde, když se takhle chováš k těm, co Ti chtějí pomoci, asi si budeš muset pomoci sám........
, Já ti řekl svůj názor na tu stránku, a když ty odepíšeš // Tak to snad ne? :-O , tak to docela hne žlučí . , jestli by to šlo poprosil bych o nějakou jinou stránku , + omlouvám se . ale moje trpělivost není moc velká .
Leek píše:, Já ti řekl svůj názor na tu stránku, a když ty odepíšeš // Tak to snad ne? :-O , tak to docela hne žlučí . , jestli by to šlo poprosil bych o nějakou jinou stránku , + omlouvám se . ale moje trpělivost není moc velká .
Protože označit jedno téma za vyřešené a po chvíli dát další se stejným dotazem, promiň, ale nechápu nějak... Asi už mám po dnešku mozek v háji

To že máš malou trpělivost, není zcela dobrá vlastnost a bohužel, tady s tím moc nepochodíš. A jestli bydlíš ve větším městě, tak tam určitě je nějaká prodejna telefonů, kde ti rádi poradí a bez čekání.
Re: Opět , Lenovo Vibe Z2 Pro Vyřešeno
A ted si země děláš srandu žejo ? běžně jsme člověk co si koupí bazarovej Tel -_- to je vážně ráda . -_-
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 11
- 3790
-
od matty
Zobrazit poslední příspěvek
08 říj 2024 12:23