Zdravím, Odchází baterie mi baterie ?
Večer mi mobil ukázal, že má jen 16% baterie, tak jsem ho vypnůl a ráno jsem ho dal nabíjet. Mobil ukázal 100% nabití. Zapnul jsem ho a start mobilu mi sežral hned 35% baterie. Kolikrát nevydrži ani den. V mobilu nejsou naistalované žádné aplikace, je prakticky v továrním stavu. Výdrž baterie se zdá hodně slabá, předtím vydržel mnohem více.
Mobil mám asi rok a ještě před měsícem jsem ho použival na internet třeba celý den a zbylo ještě hodně baterie na ranní sledovaní youtube.
Vyplatí se ho reklamovat nebo pomůže hard reset/kalibrace baterie ? Jen bych upozornil, že mobil se již neprodává a BlackBerry má vetšinu aplikaci na peníze, takže prakticky nejde zkontrolovat jestli v mobilu není vir nebo tak něco.
Odchází baterie ? BlackBerry Z3 Vyřešeno
Odchází baterie ? BlackBerry Z3 Vyřešeno
Procesor: I3 6100
Zakladní deska: ASROCK Z170 PRO4
Chlazení: NOCTUA NH-D15S
SSD: Kingston HyperX Savage SSD 120GB
HDD : 500GB Seagate
GPU: Zatím není.
RAM: Kingston HyperX Fury Black 8GB DDR4
ZROJ: EVGA 430W
CASE : In-Win 805C GOLD, zlatá
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Odchází baterie ? BlackBerry Z3
Koukl bych jestli to není třeba nějakým updatem, možná to má víc lidí. Ale jak ne a ani není žádnej k dispozici, asi reklamaci. Mě to dělal iP4S, po updatu jsem najednou měl přes 24 hodin k dobru 

PC: skládané CPU: AMD Phenom II X4 945 3,0 GHz RAM: 8GB DDR3 Kingston HyperX blu GPU: GAINWARD GTX560 GS Motherboard :AsRock N68C-GS FX Zdroj: Fortron HEXA 500W
Case: EuroCase ML5410 NTB: Acer Aspire 5551G RAM: 4GB RAM Samsung CPU: AMD Phenom II X3 N830 2,1GHz GPU: AMD Radeon HD 5650 1GB GDDR3
Case: EuroCase ML5410 NTB: Acer Aspire 5551G RAM: 4GB RAM Samsung CPU: AMD Phenom II X3 N830 2,1GHz GPU: AMD Radeon HD 5650 1GB GDDR3
Update není. Je tam Blackberry 10 OS na nejnovější verzi a další asi již nebude, protože nový mobilní telefony přešli na Android.
Právě nevím zda reklamace bude uznána. Jelikož v mobilu baterie nejde vyměnit a zda mají ještě nějaký na skladě. ( jelikož se neprodává. )
Normálně bych reklamoval a buď mi to uznají nebo ne, jenže na ten mobil mi chodí věci z emalu a já již nevim jaky je k němu heslo, takže o něj přijdu. Pokud mobil půjde na reklamaci, budu muset všechno oblétat a všude náhladit nový email.
Právě nevím zda reklamace bude uznána. Jelikož v mobilu baterie nejde vyměnit a zda mají ještě nějaký na skladě. ( jelikož se neprodává. )
Normálně bych reklamoval a buď mi to uznají nebo ne, jenže na ten mobil mi chodí věci z emalu a já již nevim jaky je k němu heslo, takže o něj přijdu. Pokud mobil půjde na reklamaci, budu muset všechno oblétat a všude náhladit nový email.

S nejvetsi pravdepodobnosti vadna baterie (i kdyz u Blackberry jakozto nejzmetkovitejsicho vyrobce co jsme kdy meli je mozna i zavada zakladni desky).
V pripade ze to je baterii tak uznani reklamace zalezi ciste na libovuli prodejce, protoze je to bezne opotrebeni, zavada by byla kdyz prestane fungovat uplne.
V pripade ze to je baterii tak uznani reklamace zalezi ciste na libovuli prodejce, protoze je to bezne opotrebeni, zavada by byla kdyz prestane fungovat uplne.
petr22 píše:S nejvetsi pravdepodobnosti vadna baterie (i kdyz u Blackberry jakozto nejzmetkovitejsicho vyrobce co jsme kdy meli je mozna i zavada zakladni desky).
Fakt ? a já myslel jaká je to kvalita, když nejlevnější co teď mají je BlackBerry Leap a stojí skoro 7K.
To by clovek rekl podle ceny take, jenze co to bylo - Blackberry 9900? Neco takoveho, nejvyssi rada, stalo to 15 tisic kus - prumerne kazde 3 mesice reklamace, odchazely reproduktory, displeje, klavesnice - obratem prisel sice jiny kus na vymenu, ale mnohdy v horsim stavu nez ten reklamovany - omlaceny, nefunkcni treba klavesnice. Ono se spatne vysvetluje lidem ktei maji uz treti kus proc se to neustale kazi a nejde vzit misto toho neco jineho. Od tehle firmy bych uz nekoupil ani rohlik. Nicmene se nepamatuju ze by to delalo neco podobneho s baterii, vypada to spis na vadnou baterii - bohuzel ztrata kapacity se nepovazuje za zavadu.
No co - Samsungy zase trpi samozvnicenim, no. Je to jenom technika.
No co - Samsungy zase trpi samozvnicenim, no. Je to jenom technika.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 4807
-
od amirinda
Zobrazit poslední příspěvek
13 črc 2024 18:00
-
-
Baterie v notebooku - jak se k tomu postavit?
od uzivatel123 » 22 pro 2024 16:40 » v Vše ostatní (hw) - 3
- 2264
-
od kecalek
Zobrazit poslední příspěvek
22 pro 2024 21:08
-
-
- 3
- 2295
-
od p3v4x