Honor ukoncuje aplikace

Vše o vašich mobilních zařízeních…

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Moriss
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Honor ukoncuje aplikace

Příspěvekod Moriss » 31 říj 2016 10:46

Zdravim.
Mam Honor 7 lite (android 6, EMUI 4.1). Problem je, ze mi ukoncuje aplikace. Vadi mi to predevsim u GPS trackeru (pouzivam endomondo). Kdyz ho pustim a pak nesahnu na telefon treba pul hodiny, tak si muzu byt skoro jisty, ze bude aplikace ukoncena a tudiz se zadny trecking nekona. Pokud s telefonem treba kazdych 10 min neco udelam, aplikace zustane aktivni. a funguje normalne.
Muze za to nejspis nejaky "inteligentni" memory management. Nedokazal jsem nikde najit, jak to obejit.
Nechci telefon rootovat.
Mam nastaven Maximalni vykon (z hlediska spotreby baterie).
Mam Endomondo v chranenych aplikacich (takze by ho telefon mel udrzovat v chodu).

Diky za tipy.
...and I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you. Jules,Pulp Fiction

Reklama
mtc
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Re: Honor ukoncuje aplikace

Příspěvekod mtc » 31 říj 2016 16:56

Problém máš už v nastavení baterie.Jestliže máš maximální výkon tak ti appku sám vypne.

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 31 říj 2016 18:06

Jestli je v chráněných aplikacích (zapnutí), tak by to dělat nemělo. Zkus restartovat.

Martab
Moderátor / člen HW týmu
Guru Level 14
Guru Level 14
Stav:

Příspěvekod Martab » 31 říj 2016 18:08

Na mém Huawei P8 Lite jakmile dám něco do chráněných aplikací, tak to mobil nechá jet, ikdyby to mělo sežrat celou baterku, ale používám inteligentní režim (u max. výkonu očekávám, že bude ukončovat všechno krom právě běžící)... Pokud to tam máš, je to nějaké divné...
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD

„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)

Neboj se použít SZ a upozornit na své téma ;)

Přehled desktopových socketů a CPU

Moriss
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Moriss » 01 lis 2016 08:02

mtc píše:Problém máš už v nastavení baterie.Jestliže máš maximální výkon tak ti appku sám vypne.

Maximalni vykon funguje presne naopak. Rezimy jsou tri: jeden setrici, ktery vsechno vypne, pak inteligent a maximalni. (Ale jinak i na inteligent to dela to same).

Dodatečně přidáno po 3 minutách 44 vteřinách:
Ano v chranenych aplikacich ho mam. I jinde na netu v ruznych forech jsem se docetl, ze s tim maji lide problemy.
Ted jsem jeste zkusil u nastaveni aplikace povolit "Ignorovani nastaveni spotreby" nebo tak nejak. Ale i tak uz jsem se jinde docetl, ze to nepomohlo.
...and I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you. Jules,Pulp Fiction

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”