Nezprávný přihlašování do XP (pro experty)

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Mikka.M5
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Nezprávný přihlašování do XP (pro experty)

Příspěvekod Mikka.M5 » 10 zář 2007 23:34

Chtěl jsem do XP media center nainstalovat nějaký ovladače přes instalační cd od Intelu, vybral sem si z nabídky co všechno chci instalovat a potom to chtělo vyplnit tabulku kde sem vyplnil user a heslo - říkal sem si, že to je nějaká blbost tak sem tam něco naťukal a potom sem zjistil, že to bylo kvůli přihlášení do Xp (při instalaci ovladačů, vyžadoval program v průběhu restart, aby potom mohl pokračovat v instalaci dalších ovladačů a při spouštění win se chtěl automaticky přihlásit pomocí jména a hesla) Jméno a heslo jsem vyplnil špatně (ne podle skutečnýho uživatele, ale podle toho co mě zrovna napadlo, jelikož jsem nevěděl, že vyplňuju zrovna tohle) a teď při každým spuštění pc mi to píše tady tuhle hlášku (viz. níže) a musím dát OK aby to zmizlo a mohl jsem kliknou na uživatele kterýho chci přihlásit (v XP je nastavený automatický přihlašování, takže pokud by mě neotravovala ta blbá hláška tak bych potom ani nemusel vybírat toho jednoho uživatele kterýho chci přihlásit).

A teď záludná otázka: Jak to odstranit?

Tady zmiňovanej obrázek:
Obrázek
CPU Core 2 Duo 1,86Ghz, RAM 2x2GB DDR3, HDD WD 250GB+1,5TB, VGA Intel GMA 4500

Reklama
Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Myloš » 11 zář 2007 00:13

Předpokládám, že Windows Media Center to budou mít stejné s professional a home, takže zkus toto:
Když se přihlásíš, přes tlačítko Start zvol spustit, napiš control userpasswords2, potvrď OK a v menu, které se otevře, příslušný nesmysl oprav.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Přihlašování na fórum
    od liborek » 07 led 2025 17:26 » v PC-HELP - připomínky k fóru
    2
    17152
    od Ltb Zobrazit poslední příspěvek
    20 kvě 2025 11:43

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”