Hard disk nejde detekovat
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Hard disk nejde detekovat
Dobrý den, potřeboval bych hodně pomoc s jedním problémem.... Mám notebook GP60 2QF LEOPARD PRO a chci si na něho nainstalovat windows 10 a tady problém začíná.... mám ho na flash disku a normálně jde nastartovat... jsem na instalaci ale instalace nerozpozná žádný disk? tak jsem se díval na internet a díval jsem se že se dá rozpoznat přes příkazový řádek takhle : diskpart , list disk (tam by se měl ukázat ten disk na který to chci nainstalovat a který nedetekuje instalace) jenže ani příkazový řádek nedetekuje pevný disk... jako by tam neexistoval... a přitom před tím se tam ukazoval jako by nic... zkouše jsem hodně věcí změnit v BIOSU ale bez úspěchu...(zkoušel jsem ani resetovat nastavení v BIOSU a též bez úspěchu... ani ho updatovat) už si vůbec nevím rady... chtěl jsem ho naformátovat přes příkazový řádek jenže když se tam ani neobjevuje tak to nejde.... jakákoliv pomoct by se hodila.. předem děkuji za odpovědi.
Re: Hard disk nejde detekovat
V biose vidíš ten disk ?
Skús nabotovať ten program na Správu diskov , či tam budeš mať ten disk a skús ho naformátovať , ak tam bude.
https://www.partitionwizard.com/partition-wizard-bootable-cd.html
Skús nabotovať ten program na Správu diskov , či tam budeš mať ten disk a skús ho naformátovať , ak tam bude.
https://www.partitionwizard.com/partition-wizard-bootable-cd.html
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Hard disk nejde detekovat
Teď to zkouším... program našel hard disk a možná to vypadá slibně... víc napíšu později pokud se povede
Dodatečně přidáno po 1 hodině 37 minutách 4 vteřinách:
Tak jsem se do toho programu dostal... naformátoval jsem ten disk , aktivoval jsem ho , uložil nastavení... pak jsem zkusil instalaci a zase nic.... jako by tam nebyl... ani v biosu se neukazuje... ale spustil jsem nějaký test a napsalo to že to má 3077 errorů... (udělal jsem to před tím než jsem ho naformátoval) nějaké rady?
Dodatečně přidáno po 1 hodině 37 minutách 4 vteřinách:
Tak jsem se do toho programu dostal... naformátoval jsem ten disk , aktivoval jsem ho , uložil nastavení... pak jsem zkusil instalaci a zase nic.... jako by tam nebyl... ani v biosu se neukazuje... ale spustil jsem nějaký test a napsalo to že to má 3077 errorů... (udělal jsem to před tím než jsem ho naformátoval) nějaké rady?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 1294
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
05 čer 2025 17:42