Zdravím,
chtěl bych upgradovat můj starý notebook Lenovo G560 - https://www.alza.cz/lenovo-ideapad-g560 ... .htm#popis
Vyměnit chci RAM paměti místo 4GB za 8GB, ale nevím, které jsou s tímto notebookem kompatibilní. Nějaké rady? :)
Díky za odpověď.
Jaké RAMky do notebooku Lenovo G560?
Re: Jaké RAMky do notebooku Lenovo G560?
Vyměnit ? Podle mě spíše doplnit. Ten ntb podporuje maximálně 4 GB na slot.
Stání si program speccy a podívej se na parametry jako je časování a voltáž. Bylo by dobré to při koupi dodržet, pokud bude mít modul nějaké nezvyklé časování tak by si měl dodržet alespon voltáž a vyzkoušet nějaký modul pokud nebude fungovat vrátit a zkusit jiný.
Stání si program speccy a podívej se na parametry jako je časování a voltáž. Bylo by dobré to při koupi dodržet, pokud bude mít modul nějaké nezvyklé časování tak by si měl dodržet alespon voltáž a vyzkoušet nějaký modul pokud nebude fungovat vrátit a zkusit jiný.
No, já se díval dovnitř notebooku a tam jsou dva sloty na RAMky a oba jsou obsazený 2GB paměti. Takže je obě budu muset nahradit za 4GB moduly, abych měl dohromady 8GB.
Dál eventuálně plánuju přidat SSD disk, ale nevím, jestli je to u tohoto notebooku možné. HDD chci zachovat. Jde to? :)
Nakonec bych ještě vyměnil klávesnici, protože jsou tři klávesy vypadlý, ale s tim si už poradim.

Nakonec bych ještě vyměnil klávesnici, protože jsou tři klávesy vypadlý, ale s tim si už poradim.
Jde vyhodit mechaniku a místo ní koupit rámeček na hdd a ten tam vložit a na místo hdd pak vložit ssd.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 1662
-
od kecalek
Zobrazit poslední příspěvek
26 čer 2024 19:00