Dobrý den,
potřeboval bych poradit co můj problém způsobuje. Jedná se o to že kdykoliv si koupím nějaká sluchátka po nějaké době pokaždé jedno přestane fungovat. z prvu jsem si myslel že to je protože jsem měl obvykle nekvalitní sluchátka, pak jsem ale koupil sennheiser pc 330 a i ty po asi 9 měsících selhaly. již mi takto přestalo fungovat jedno sluchátko u asi 15 špuntovek a 2 headsetů (zelman a sennheiser).
Headsety jsem používal pouze u počítače, špuntovky jsem používal jak v počítači tak i v mobilu.
Špuntovky mi v poslední době nevydrží už ani týden než se pokazí, což mi nepříjde moc normální. nějaký nápad čím by to mohlo být? kde by mohl být problém a jak ho opravit? je to zvukovou kartou nebo něčím jiným?
PS: se sluchátky zachážím něžně, hlavně s headsety. a jak už jsem říkal na kvalitě sluchátek nezáleží - pokazily už se mi jak sluchátka za 28 kč, tak za 300 kč a také za 2000+ kč, takže jsem již vyzkoušel všechny cenové relace.
předem děkuji,
mitsorubi.
Problém se všemi sluchátky
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problém se všemi sluchátky
A neříkej, že to vadné je vždy jen levé sluchátko.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Re: Problém se všemi sluchátky
Holt se pokazí kabel. Tak jsem si koupil i drahé, to samý. Bezdrátové, děti zničily konektor napájení. Je to holt jen o zacházení. Nyní kupuji 10-tá za dva roky.
PC XT 8086, 640 Kb ram, 20mb hdd, Hercules monochrome, 14" Philips monochrome, 5/4 fdd 360kb.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 4012
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
28 lis 2024 10:06