Clipboard managery - Ditto

...

Moderátor: Mods_senior

Blitzkrieg
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Clipboard managery - Ditto

Příspěvekod Blitzkrieg » 19 pro 2016 18:20

Ahoj, už asi půl roku používám Ditto jako clipboard manager a jsem s ním víceméně spokojený - akorát UI není moc hezký (to ale vem čert) a hlavně je pro mě text clipů moc malý. Potřeboval bych, aby se dalo písmo nějak zvětšit. Jde to nějak? V aplikaci jsem žádnou takovou volbu nenašel, takže mě napadá jenom něco jako změna DPI téhle konkrétní aplikace (na způsob Androidu) ale to asi Windows 10 neumí? :? Případně cokoliv jiného co by dokázalo aplikaci zvětšit (pouze aplikaci, ne celé Windows).

A pokud to nepůjde nějak udělat tak zná někdo jiný program, který má stejné funkce a je přitom dostatečně čitelný?

Požaduji: Aby se se program ,,připojil" na běžnou Windows schránky a automaticky si z ní bral odkazy (Přidávání odkazů teda funguje klasicky přes Ctrl - C). Potom aby to umělo kopírovat i obrázky a hlavně aby bylo možný okno s odkazy spustit přes nastavitelnou zkratku (v nejlepším případě aby se okno s odkazy po jeho vyvolání srovnalo s kurzorem - aby se teda okno s odkazy objevilo poblíž místa, kde jsem kliknul myší a chci tam něco vložit - v tomhle je Ditto super :-) )

Díky :D

Reklama

Zpět na “Vše ostatní (sw)”