lidi poraďte, ANJ umim jen lehce, takže se chci poradit.
Jak s tímto programem sloučit 2 oddíly na disku? Mám disk C a D a chci jen C.. z D jsem vše smazal a teď potřebuju vědět jak v tomto programu sloučit D a C v jeden velkej disk.. aby data z C byla zachována. Disk jsem předtím rozdělil při instalaci XP.
Partition Hard Disk Manager 8 - sloučení 2 oddílů disku?
- jarod72pm
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
mno to je sice kravina že partition můžeš přijít o data při sloučení pokud je jeden s oddílů prázdný nestane se tak ale proč používat partition??? je daleko lepší a novější soft na správu disků a v češtině a to :
Acronis Disk Director Suite 10 CZ
nemusíš nic odstranit jen to sloučíš dohromady a to platí jak u magic tak u aronis.
Acronis Disk Director Suite 10 CZ
nemusíš nic odstranit jen to sloučíš dohromady a to platí jak u magic tak u aronis.

AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.
- Verxes
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
jarod72pm píše:Acronis Disk Director Suite 10 CZ
Dík za tip, fakt good program, už to mám spojené.. Ale mám ještě jeden dotaz, právě v ADDS 10 se mi zobrazilo po spuštění C, D - ty sem sloučil, ale bylo tam i nevyužité místo a u toho cca 7Gb..
Já mám 100Gb HDD, ale vždy jsem měl reálně jen 93.. takže to má fakt 100, ale 7 je nevyužitejch, myslíte že to má nějakej důvod to nevyužitý místo? Nejde sloučit s jiným oddílem, jde jen přemazat, nebo vytvořit nový oddíl, tak se ptám, můžu zkusit vytvořit nový oddíl a sloučit s C.. pak bych měl cca o těch 7 GB větší disk ne? Ptám se proto, abych to neudělal nějak nestabilní, nebo tak.. Co myslíte?
EDIT: Teď jsem na to koukal, to nevyužité místo se zobrazí jen v režimu pro pokročilé, v režimu pro začátečníky se zobrazí jen C, který má 93Gb.. Tak to na to radši nehrabat což? Nebo k čemu to je? Proč je tam nevyužité místo, mě to nejde do hlavy.. k čemu je to dobrý?
EDIT: Jelikož se to již netýká původního problému zakládám nové téma ohledně toho nevyužitého místa na disku
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 5119
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
27 úno 2025 11:31
-
-
Raspberry - M2 disk - uprava a zaloha oddilu Příloha(y)
od L.L » 18 srp 2024 10:32 » v Problémy s hardwarem - 3
- 3779
-
od L.L
19 srp 2024 14:39
-
-
-
Problem s externim diskem - partition Příloha(y)
od JirkaKubec » 02 črc 2025 08:52 » v Problémy s hardwarem - 5
- 1022
-
od petr22
02 črc 2025 09:53
-
-
- 4
- 97
-
od AirCrew