RevengeRat

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Grymaz
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

RevengeRat

Příspěvekod Grymaz » 23 pro 2016 23:28

Zdravím, natočil jsem si na mobil videa,ale byly špatně otočené,proto jsem hledal na netu program,který mi tato videa otočí dobře. Stáhl jsem do PC nějaké programy,ale nějaký program mi udělal "binec" v PC. Na disku C se mi sama vytvořila složka RevengeRat a do ní se samo vše z disku C zálohovalo a něco málo zůstalo mimo tuto složku. Na disku D se mi všechny složky změnili na vzhledově jiné složky a tyto složky jsou jen pár kb a při tom ve složkách je obsah několik MB a z disku D se mi ztratili i některé dokumenty např.uložené z wordu.Teď jsem zapojil k PC externí HDD a opět se mi nezobrazily všechny složky,např.měl jsem tam složku s hrama,tato složka se mi nezobrazuje,ale když dám na tomto HDD vyhledat HRY tak mi to ukáže,že hry tam jsou na disku ve složce RevengeRat. Ale když tento externí HDD rozkliknu tak ani složka Revenge Rat se mi na něm nezobrazí. Vůbec nechápu, co to má znamenat a hlavně co ten RevengeRat vůbec je že mi dělá takový binec na všech discích,budu rád za každou pomoc a radu. Přemýšlím,že bych obnovil windows,ale bohužel nevím přesně co zmizlo z kterého disku tak bych nerad o to přišel po přeinstalování windows,jak kdyby na discích byly některé soubory,složky neviditelně ale při tom tam jsou,nechápu :-(

Reklama
Karrex
Elite Level 10
Elite Level 10
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: RevengeRat

Příspěvekod Karrex » 23 pro 2016 23:56

Vir a nejspíš, co nevidíš, už nemáš.

Ještě můžeš zkusit Hijackthis sekci zde na fóru, všechny návody jsou tam.
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club

Grymaz
nováček
Stav:

Příspěvekod Grymaz » 24 pro 2016 01:04

Prave ze kdyz na tom hdd externim dam vyhledat hry,tak mi je vyhleda,takze tam jsou a pomuze preinstalovat windows? A rad bych aspon zalohoval fotky,nemuze se stat,ze kdyz ty fotky zalohuju tak ten vir zalohuju i s fotkama? A pak treba po preinstalovani windows bych po pripojeni mohl ten vir dostat zpet do pc?

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 24 pro 2016 03:31

Ransomware = data fuč. To že je máš ve vyhledávači stále indexované neznamená, že je tam ještě máš!

faraon
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod faraon » 24 pro 2016 05:58

Pokaždé když ten počítač zapneš, tak zapneš i virus a ten může dělat další neplechu. Takže ho už nezapínej, buď vyndej z počítače disk a pomocí adaptéru ho připoj k jinému počítači, aby ses podíval jestli ty fotky a další dokumenty ještě existují nebo jsou zničené, nebo nabootuj liveCD s Linuxem a pokus se prohlédnout si je pomocí něj.

Na programy zapomeň, ty si po přeinstalování systému nainstaluješ znova, z čistého zdroje, nic z toho co máš na disku už nesmíš použít!
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!

(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)

Grymaz
nováček
Stav:

Příspěvekod Grymaz » 24 pro 2016 12:29

Tak zkusím přeinstalovat Windows,teď otázka,jestli to pomůže,teď se snažím vypálit aspoň fotky a videa akorát se obávám,abych si tím vypálením nevypálil i ten vir na dvd. A hlavně včera jsem připojil externí HDD k PC tak doufám,že se to nedostalo i na něj,pač tam mám zálohovaný vše.

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”