Tak nevím jestli sem udělal špatně nebo dobře, ale zdroj sem si již zakoupil. Nevím na čem sem, díval sem se po internetu a jsou tu dva tábory. Ti kteří by si použitý zdroj nekoupili a ti kteří ano. Trošku více se ztotožňuji s těmi co by si ho nekoupili ale na druhou stranu je to SEASONIC a u toho by snad k nějakým fatálním následkům dojít nemuselo. Jak Marfy psal, tak výrobce dává 5 let záruku tak snad ví proč.
Až zdroj přijde, tak ho zkusím otestovat ve starých sestavách, které jsou stejně na odpis a tudíž by to nebyla žádná škoda. Nemáte nějaké rady jak ten zdroj takříkajíc "zatížit" ? Teď sem četl, že zapojit ho pouze k základní desce nic moc nezjistím a že je potřeba zapojených HDD a já nevím ještě čeho všeho.
Shrnuto podtrženo, jde mi vlastně jen o to, se nějak ujistit a předejít zkratku, který by měl za následek ostatní komponenty.
Proto bych měl otázku na Marfyho, ten psal, že s těmito zdroji má letitou zkušenost a tak se ptám, jestli se mu v jeho praxi něco podobného stalo?
Nic méně, Pán který mi to prodával, mi na to dal dobu na odzkoušení, tak snad tím potvrzuje svoje přesvědčení o jeho funkčnosti. A já doufám, že nejsem ovečka která ze značky Seasonic dělá bůh ví co..