Zdravím,
po převozu a následovném zapnutí PC monitor dělá, jako by se mu nechtělo. NO SIGNAL ačkoliv je připojen. Vzhledem k dalším zkouškám co je, nebo není funkční: kabel - ok, monitor - ok, po zapnutí pípání žádný, ventilaroty bezi.
Procesor měl zkřivený kontakt (při čištění chladiče), narovnán, procesor zasazen zpátky - údajně úspěšně - PC se rozjel.
Tudíž moje otázka - kde je zakopaný pes? Jako naprostý laik mám pocit, že je to odnesla GK, ale kdo ví? Nějaké řešení alespoň pro zjištění, co je v háji zeleném?
Nereagující monitor na zaplý PC.
- fantom004
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Nereagující monitor na zaplý PC.
To samé se děje u nás ve škole. Monitor je zapnutý, počítač též ale monitor NO SIGNAL. Já bych se klidně vsadil, že bude problém v jednom z těch kabelů..
CPU Intel i5 4670K - MB MSI B85-G43 - GK Gainward GeForce GTX 960 Phantom 2GB - RAM MAXSUN 1600MHz 16GB - SSD MAXSUN 1TB CASE MODECOM BULLDOZER
Mobil Google Pixel 4a
Můj STEAM http://steamcommunity.com/id/fantom004
Mobil Google Pixel 4a
Můj STEAM http://steamcommunity.com/id/fantom004
"Procesor měl zkřivený kontakt (při čištění chladiče), narovnán, procesor zasazen zpátky - údajně úspěšně"
Proc je potreba pri cisteni chladice vyndavat procesor?
Toto bych zkontroloval jako prvni, tezsi chlladic muze pri prevozu PC svoji vahou pri otresech poskodit CPU.
Proc je potreba pri cisteni chladice vyndavat procesor?
Toto bych zkontroloval jako prvni, tezsi chlladic muze pri prevozu PC svoji vahou pri otresech poskodit CPU.
petr22 píše:Proc je potreba pri cisteni chladice vyndavat procesor?
Není to potřeba, ale při manipulaci s chladičem tak nějak zůstal v ruce. Je to nějak divno udělané, sama to nechápu. Větrák na chladiči držel na místě i procesor.
CPU se zdá cajk. Napadá mě, jestli to nemůžu nějak prohnat přes diagnostiku, kde to vázne??
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 13
- 10969
-
od JuRas
Zobrazit poslední příspěvek
30 dub 2025 13:41