příběh je následující, rozhodl jsem se přeinstalovat 4 roky starý Acer S3, který po výměnně SSD a naklonování disku na nové SSD se stal téměř nepoužitelným počítačem (nefungovalo vyhledávání přes start, nešlo klikat na položky v startu, neukazovaly se ikony, chrome se musel spouštět přes správce jinak nešel a mnoho dalších nepříjemných potíží...).
Vzal jsem tedy flashku, dal do PC, nastavil BIOS, ale flashka se neukazovala (byla špatně vytvořená). Na jednom fóru mi poradili ať to zkusím v Legacy modu a on počítač opravdu nabootoval do instalačního prostředí.
Ale ukázal se další problém. Podle toho co jsem se dočetl ten Legacy mod způsobil to, že na mě vyskočila hláška "Systém Windows nelze nainstalovat na tento disk. Vybraný disk mý styl oddílu GPT." Bohužel to už jsem naformátoval celý disk na kterém byl systém. (A všechny ovladače)
Udělal jsem tedy správnou flašku, dostal se přes UEFI do instalační prostředí, ale v tomhle na mě vyskočila hláška podobná téhle "Počítač potřebuje ovladače CD-ROM, pevných disků USB atp. prosím nainstalujte......"
Zálohu ovladačů naštěstí mám na jiné flashce.
Jak tedy mám nadále postupovat, aby vše dopadlo krásně hladce už bez dalších komplikací?

Děkuji za rady.