Zdravím,
Mám takový problém. V pátek v práci během dne se zničeho nic vypla obrazovka na PC a tak jsem musel PC restartovat.
Poté se obrazovka zapla a ve výběru uživatele, už nechtěl načíst plochu a po chvíli obraz zase zčernal.
Pak nechtěla fungovat ani klávesnice a myš.
Myš svítí, ale jestli se šipka hejbe to bohužel nevidím. Klávesnice při zastrčení do PC, tak blikne Numlock, Caps atd.. ale pak nic.
Vzal jsme ho i domu a zkusil jinej monitor, myš i klávesnici. Napoprvé to fungovalo, načetlo to i plochu, ale podruhé už se ani obraz nerozsvítil. Prosím o radu, jesli máte nějakou zkušenost.
Nebo jestli by se dal nějak spustit naslepo a já bych se tam připojil přes TeamViwer. Děkuji na všechny rady.
Při zapnutí PC hučí, ale nenaběhne obraz.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Při zapnutí PC hučí, ale nenaběhne obraz.
Podstatné jsi si nechal pro sebe - popis PC včetně zdroje (značka, W a jeho stáří)- Pokud PC hučí více než při běžném provozu, tak může být problém s GK, nebo zdrojem.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Re: Při zapnutí PC hučí, ale nenaběhne obraz.
No, počítač byl starý. Že by hučel víc než normálně se nezdálo. Už je v opravně. Snad to nebude nic vážného a všechny data se podaří zachovat.
Dodatečně přidáno po 1 minutě 13 vteřinách:
Jak teď nemám PC u sebe, tak vůbec netuším, co je to zač
Dodatečně přidáno po 1 minutě 13 vteřinách:
Jak teď nemám PC u sebe, tak vůbec netuším, co je to zač

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 1649