2x HDD windows
2x HDD windows
Ahoj, mam takový problém
v PC mám dva disky.. SSd na 150GB a HDD na 1 TB. Dřív jsem měl windows na tom SSD a vše jelo OK pak se win smazal a nemohl jsem zapnout PC, tak jsem ho dal na opravu a ten typek mi dal operační systém na ten HDD 1TB. a ted mám naprosto plný ten SSD 150 GB a je na něm jen windows.. Otazka zní: když mám jako vychozí disk s windows a vším ten HDD 1TB takže je to C a to plné SSD mám jako E, mužu ten SSD vymazat formatovaním? At ho mmohu zase využívat pro aplikace?

-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Re: 2x HDD windows
Jasne, ze jo.
Akorat je to nejvetsi nesmysl, provozovat to v teto konfiguraci. SSD je jako datovy disk ta nejhorsi mozna varianta. Doporucuju nainstalovat system zpet na SSD, protoze takto nema SSD v pocitaci vyznam.
Akorat je to nejvetsi nesmysl, provozovat to v teto konfiguraci. SSD je jako datovy disk ta nejhorsi mozna varianta. Doporucuju nainstalovat system zpet na SSD, protoze takto nema SSD v pocitaci vyznam.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
d1amond píše:Jasne, ze jo.
Já vím, taky jsem se tomu divil.. Ale hold co už. Určitě to mám v plánu přeinstalovat :) Díky za odpověď
-
- Pohlaví:
Jen ti doporučím při přeinstalaci ten druhý HDD odpojit a instalovat jen při připojeném SSD. Pak budeš mít boot sektor i systém na jednom disku. Wokna totiž, když zjistí boot na jiném disku, rády ho při instalaci využiijí a potom při odpojení druhého HDD nenaběhnou.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 8104
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 15:30