Kotik, jak jsem psal v prvním příspěvku Dell OS Recovery jsem zkoušel a mě nic nenabídne, A tady
http://www.dell.com/support/article/cz/ ... g=cs#Three že jde jen pro 64bit
nations112, Nakonec to asi tak dopadne ale chtěl jsem nejdřív zkusit něco orig. Zkoušel někdo verzi z toho odkazu?
RIKI22, W 7 Home Premium SP1, 32bit,(ale měl by tam jít i 64 který tam dle dellu byl z výroby) Dell Vostro 3360
RAM 4G ale použitelné 2,8G ?? To je tím 32bit?
Zatím díky za rady
Ještě něco ze str. micros.:
Mám zařízení s předinstalovaným systémem Windows, můžu použít médium z tohoto webu ke stažení a instalaci?Než začnete používat kopie operačního systému z tohoto webu k instalaci, přeinstalaci nebo obnovení na zařízeních s předinstalovanými operačními systémy, spojte se s výrobci nebo prodejci zařízení a vyžádejte si přizpůsobené ovladače a aplikace specifické pro váš počítač. Pokud operační systémy zkopírované z tohoto webu použijete k instalaci, přeinstalaci nebo obnovení, můžete zneplatnit smlouvu o podpoře s výrobcem nebo prodejcem. Jakékoli ovladače nebo programy, které nainstaloval výrobce nebo prodejce zařízení, se během instalace můžou odstranit.
Chápu toto riziko. Nainstaluje se médium z tohoto webu správně na zařízení s předinstalovaným operačním systémem?Předinstalovaný systém Windows 8.x a Windows 10: Když si stáhnete a použijete médium z tohoto webu na svém zařízení, nainstaluje se správně. Ve většině případů nebudete během instalace požádaní o kód Product Key, protože je součástí základní desky. Po instalaci ale zařízení NEBUDE obsahovat konkrétní ovladače a software předinstalovaný od výrobce. *Pokud se během instalace zobrazí výzva k zadání kódu Product Key, najdete postup v odpovědi na otázku Jak najdu kód Product Key pro Windows?.
Předinstalovaný systém Windows 7: Důrazně doporučujeme, abyste požádali o podporu výrobce zařízení.