Příspěvekod muffy » 01 led 2018 16:05
Mě právě odešel noťas a tak koukám po pc kolem 25000. A nejlépe právě vychází ten lynx. Porovnávala jsem lidmi sestavené pc tady z fóra i jiných webů a za tuto cenu mají o dost horší komponenty, i když třeba kvalitní. Peněz není nazbyt a přecijen, jestli tohle rozjede nové hry na ultra, tak si za tu cenu nechci kupovat jiný pc s údajně kvalitnějšími komponentami, ale slabší co stejnou hru rozjede leda na střední.. :p Ráda bych se vyhla hotové sestavě, ale cenově to fakt vychází nejlépe.. a pravděpodobně u tohohle skončím. Moje minima jsou i5, 1060, 256SSD a 1TB HDD. Ramka min 8gb, ale s volným slotem pro pozdější dokoupení druhé. I když se vzdám půlky ram a půlky hdd, pořád by takováto sestava vyšla dráže, než ten lynx a to i při aktuálních povánočních výprodejích :p A to je ten problém, pořád vidím jako nejlepší volbu ten lynx za 25 999
Systémový inženýr (správa serverů) v Tieto, studentka informatiky na VŠB
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
GPU: Gigabyte Nvidia GTX 1070 8GB, CPU: AMD Ryzen 5 1600 (12 threads, TB 3.6 Ghz), RAM: 2x 8GB, SSD: A-data 256GB, HDD: Seagate 1TB+2TB, MB: Asus PRIME B350-PLUS, zdroj: SEASONIC Focus Plus 550W
Klávesnice: ASUS Cerberus Arctic, Myš: Logitech g502 SE, Headset: HyperX Cloud Drone