Chci si pocitac asus prevest do tovarniho nastaveni, tak jak to bylo od vyrobce neco malo jsem pokazil a nejsem zas az tak zbehly. Mam v pc windows 10 creators a puvodni verze byla win 10 1607, mohu pocitat s navratem ci zustane uz windows creators? Nekde jsem cetl, ze z win 10 se napr. win 7 uz nevrati. Ci pokud ne tak alespon doopravdy se mi vrati do puvodniho stavu pocitac (vcetne vsech sw, smazani a smazani uziv. nastaveni) az na vraceni predchozi verzi win 10 1607?
Potom jsou pry nastroje od microsoftu a od vyrobce k provedeni tovarniho nastaveni jak poznam ktery vyuzit?
Posledni vec je, ze hodlam pc dale uzivat, ale rad bych ho dal do puvodniho stavu a zde nevim co vybrat (je to screen pouzity z netu, co jsem tak hledal, co me bude cekat). Podle prvni logicky (ponechat si ho chci), ale nevim zda to doopravdy provede kompletni preinstalaci a smazani vseho co jsem tam dal ja, nejsem tak zbehly a tak mi prijde davat logictejci davat volbu druhou. O ten cas mi nejde, spis jde o to, aby byl vysledek takovy, jaky cekam.
Snad bude nekdo ochotny a trpelivy mi tyto 3 otazky zodpovedet