Aktivace XP Vyřešeno

...

Moderátor: Mods_senior

Uživatelský avatar
Peva
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 104
Registrován: listopad 17
Bydliště: Liberec
Pohlaví: Muž

Re: Aktivace XP

Příspěvekod Peva » 16 říj 2018 03:09

Jsem pokročilý uživatel, ale expert ne. Vím, že se budu učit, až do smrti. Žádný neví vše. Nejde mi v XP PROFI nainstalovat driver k TP-LINKu. Hází to hlášku. Dám pak sem pak screenshot. Pauza byla způsobena tím, že jsem se koukal na telku.


Procesor E5200 / motherboard EP45-UD3LR/ zdroj 520W / RAM 2x2Gb / dva klasické harddisky 1 TB SATA / 250 Gb SSD SATA na OS / monitor LCD 19" / OS WIN XP PRO - legal 32bit / dvě DVD mechaniky / jedna disketovka 3,5" / grafika s 2 Gb / počítám BOINC - medicínu

Reklama
Uživatelský avatar
Peva
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 104
Registrován: listopad 17
Bydliště: Liberec
Pohlaví: Muž

Re: Aktivace XP

Příspěvekod Peva » 16 říj 2018 03:15

SP3
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Procesor E5200 / motherboard EP45-UD3LR/ zdroj 520W / RAM 2x2Gb / dva klasické harddisky 1 TB SATA / 250 Gb SSD SATA na OS / monitor LCD 19" / OS WIN XP PRO - legal 32bit / dvě DVD mechaniky / jedna disketovka 3,5" / grafika s 2 Gb / počítám BOINC - medicínu

Uživatelský avatar
Peva
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 104
Registrován: listopad 17
Bydliště: Liberec
Pohlaví: Muž

Re: Aktivace XP

Příspěvekod Peva » 16 říj 2018 03:25

V XP se SP2 funguje internet. Jako browser mám Firefox.
Procesor E5200 / motherboard EP45-UD3LR/ zdroj 520W / RAM 2x2Gb / dva klasické harddisky 1 TB SATA / 250 Gb SSD SATA na OS / monitor LCD 19" / OS WIN XP PRO - legal 32bit / dvě DVD mechaniky / jedna disketovka 3,5" / grafika s 2 Gb / počítám BOINC - medicínu

Fox_25
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1460
Registrován: duben 17
Pohlaví: Muž

Re: Aktivace XP

Příspěvekod Fox_25 » 16 říj 2018 04:25

A ten obrázek správce zařízení je z jaké verze? Podle něj tam wifi máš nainstalované, ale síť kartu na desce ne. Máš alespoň nějaký důvod proč řešíš SP2?

Koukal jsi se vůbec na ten odkaz co jsem ti tu nechal na první straně? Máš tam možná řešení.
https://msfn.org/board/topic/177534-how ... nt-1154116

Uživatelský avatar
Peva
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 104
Registrován: listopad 17
Bydliště: Liberec
Pohlaví: Muž

Re: Aktivace XP

Příspěvekod Peva » 16 říj 2018 19:08

Nebudu řešit SP2. Dal jsem tam SP3. U toho Správce zařízení myslíš jakou verzi? Na ten odkaz jsem koukal.
Procesor E5200 / motherboard EP45-UD3LR/ zdroj 520W / RAM 2x2Gb / dva klasické harddisky 1 TB SATA / 250 Gb SSD SATA na OS / monitor LCD 19" / OS WIN XP PRO - legal 32bit / dvě DVD mechaniky / jedna disketovka 3,5" / grafika s 2 Gb / počítám BOINC - medicínu

Uživatelský avatar
Peva
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 104
Registrován: listopad 17
Bydliště: Liberec
Pohlaví: Muž

Re: Aktivace XP

Příspěvekod Peva » 16 říj 2018 20:23

Ten Správce zařízení je z XP HOME.
Procesor E5200 / motherboard EP45-UD3LR/ zdroj 520W / RAM 2x2Gb / dva klasické harddisky 1 TB SATA / 250 Gb SSD SATA na OS / monitor LCD 19" / OS WIN XP PRO - legal 32bit / dvě DVD mechaniky / jedna disketovka 3,5" / grafika s 2 Gb / počítám BOINC - medicínu

Fox_25
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1460
Registrován: duben 17
Pohlaví: Muž

Re: Aktivace XP

Příspěvekod Fox_25 » 17 říj 2018 00:40

V prvním příspěvku píšeš že trik se špičatým kloboukem, alias wpa.dbl a wpa.bak funguje u home a profi. Taky jsi psal že online aktivace SP3 funguje, takže co teď vlastně řešíš?

Uživatelský avatar
Peva
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 104
Registrován: listopad 17
Bydliště: Liberec
Pohlaví: Muž

Re: Aktivace XP

Příspěvekod Peva » 17 říj 2018 02:39

Wpa.dbl a wpa.bak funguje u home a profi. Taky SP3 jde. Chtěl jsem nějak vyzkoušet SP2 a to nejde.
Procesor E5200 / motherboard EP45-UD3LR/ zdroj 520W / RAM 2x2Gb / dva klasické harddisky 1 TB SATA / 250 Gb SSD SATA na OS / monitor LCD 19" / OS WIN XP PRO - legal 32bit / dvě DVD mechaniky / jedna disketovka 3,5" / grafika s 2 Gb / počítám BOINC - medicínu

Uživatelský avatar
Peva
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 104
Registrován: listopad 17
Bydliště: Liberec
Pohlaví: Muž

Re: Aktivace XP

Příspěvekod Peva » 17 říj 2018 02:47

Těma pokusama jsem dojebal system. Nefunguje mi více věcí, třeba nástroj Bod obnovení a to i v Nouzáku. Asi bude reinstal.
Procesor E5200 / motherboard EP45-UD3LR/ zdroj 520W / RAM 2x2Gb / dva klasické harddisky 1 TB SATA / 250 Gb SSD SATA na OS / monitor LCD 19" / OS WIN XP PRO - legal 32bit / dvě DVD mechaniky / jedna disketovka 3,5" / grafika s 2 Gb / počítám BOINC - medicínu

Uživatelský avatar
Peva
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 104
Registrován: listopad 17
Bydliště: Liberec
Pohlaví: Muž

Re: Aktivace XP

Příspěvekod Peva » 17 říj 2018 02:49

Nástroj Bod obnovení
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Procesor E5200 / motherboard EP45-UD3LR/ zdroj 520W / RAM 2x2Gb / dva klasické harddisky 1 TB SATA / 250 Gb SSD SATA na OS / monitor LCD 19" / OS WIN XP PRO - legal 32bit / dvě DVD mechaniky / jedna disketovka 3,5" / grafika s 2 Gb / počítám BOINC - medicínu

Fox_25
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1460
Registrován: duben 17
Pohlaví: Muž

Re: Aktivace XP

Příspěvekod Fox_25 » 17 říj 2018 04:16

Bych tě kop do řiti, zkus příště troch lépe popsat co vlastně chceš, protože takhle jsme zbytečně řešili něco co funguje.

Jak nainstaluješ systém, ovladače a programy, udělej si bitovou kopii, ušetříš si tím čas. Kdyby sis ji udělal před tím hrajkáním s aktivací, hned by jsi mohl systém obnovit.

Uživatelský avatar
Peva
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 104
Registrován: listopad 17
Bydliště: Liberec
Pohlaví: Muž

Re: Aktivace XP

Příspěvekod Peva » 17 říj 2018 19:20

Opravil jsem si to. Použil jsem aplikaci Win XP Manager. Reinstal se asi nebude konat.
Procesor E5200 / motherboard EP45-UD3LR/ zdroj 520W / RAM 2x2Gb / dva klasické harddisky 1 TB SATA / 250 Gb SSD SATA na OS / monitor LCD 19" / OS WIN XP PRO - legal 32bit / dvě DVD mechaniky / jedna disketovka 3,5" / grafika s 2 Gb / počítám BOINC - medicínu


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Aktivace W10 Pro přes telefon
    od MadBoyCze » 15 pro 2019 21:57 » v Vše ostatní (bezp)
    4
    1481
    od gogo1963
    16 pro 2019 05:45
  • Windows 10, aktivace
    od Obamovitch » 13 srp 2019 11:33 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    3
    428
    od Obamovitch
    13 srp 2019 11:38
  • Aktivace integrovaného graf. čipu
    od TT85 » 21 led 2020 09:06 » v Problémy s hardwarem
    4
    149
    od TT85
    21 led 2020 09:45
  • Přechod z Win7 na Win10 a aktivace produktu
    od petr.sadek » 11 led 2020 16:54 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    1
    303
    od RIKI22
    11 led 2020 17:12
  • Aktivace Windows 10 pod stejným MS účtem a klíčem na dvou počítačích
    od Viktor.Z » 11 pro 2019 14:00 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    11
    443
    od gogo1963
    11 pro 2019 16:25

Zpět na “Vše ostatní (sw)”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google Adsense [Bot] a 3 hosti