Problém se hraním
Problém se hraním
Dobrý den, chtěl bych se zeptat.Před rokem jsem si koupil PC z bazaru.Všechno bylo Ok,ale teď týden zpátky mi čím dál víc na PC naskakovaly okna, že mě furt něco chybí ve Windowsu.Už mě to štvalo,tak jsem dal obnovení PC.Jelikož Windows byl asi cracknutý,tak se mi při obnovení smazal Windows(10).Stáhl jsem si teda Windows 7 a nainstaloval ho tam.Stáhl jsem ovladače na připojení internetu přes kabel,chipset,USB,audio a ovladač grafiky.Ale nastal problém.Jelikož mám STEAM ,tak jsem si řekl, že si ho stáhnu a nainstaluju si ETS 2.Stáhl jsem,nainstaloval jsem ,ale když jsem tu hru chtěl spustit,napsalo mi to hned -STEAM PŘESTAL PRACOVAT. Řekl jsem si OK, stáhnu si TeamSpeak a zeptám se kamaráda,co s tím.Tak zase jsem všechno provedl a že to zapnu a taky mi to hodilo, že to přestalo pracovat.Neporadili byste mi,co mám dělat,proč mi nejdou hrát žádné hry a spouštět programy ? Nebo jestli mi nechybí nějaký ovladač na spuštění her ? Děkuji moc.
Re: Problém se hraním
ahoj, v prve rade si kup legalne windows, idealne 10. Pak je mozno resit veci dale.
Re: Problém se hraním
Problemem je nejspis nelegalni operacni system, ktery zcela urcite nebude aktualizovany.
Takze koupit licenci (100-200 Kc) na Aukru nebo Ebay.
Nainstalovat system, pak ovladace, nakonec plne aktualizovat z Windows Update do aktualniho stavu.
Teprve potom bych resil, ze neco nejde spustit, ale s velkou pravdepodobnosti to jiz pujde.
Takze koupit licenci (100-200 Kc) na Aukru nebo Ebay.
Nainstalovat system, pak ovladace, nakonec plne aktualizovat z Windows Update do aktualniho stavu.
Teprve potom bych resil, ze neco nejde spustit, ale s velkou pravdepodobnosti to jiz pujde.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Pracovní PC (Archicad) s občasným hraním +- 30k
od korbisko » 20 srp 2024 10:22 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 5
- 1792
-
od Alferi