hm nechápu. Prosím ještě jednou polopaticky pro blbečka mike007... díky.
Nejlepší hra je Excel! • Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora. Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
Vyberu například hvězdičku, zkopíruju do názvu a namísto ní se tam objeví znak čtverečku.
Nejlepší hra je Excel! • Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora. Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
Mám úplně to samé co ty, ale ať dělám co dělám, tak zkopíruju jen čtvereček.
Xp profi. Koukám, že jsi sem uploadoval jiný obrázek, kde odkazuješ na zaškrtnutí políček s podporou dalších jazyků. Ty zaškrtnuté samozřejmě nemám, tak asi proto mi to nejde.
Jen musím upozornit na to, že s takto upravenými názvy souborů (Unicode) mohou mít různé programy problémy, například přehrávač (zkoušeno s BS Playerem) takový film ani nespustí ...