Změnit administrátora ve Win 10 Pro

...

Moderátor: Mods_senior

viburnum
nováček
Příspěvky: 1
Registrován: květen 13
Pohlaví: Nespecifikováno

Změnit administrátora ve Win 10 Pro

Příspěvekod viburnum » 01 lis 2018 16:21

Koupil jsem v S Bazaru notebook s W10 Pro. Jako administrátor je tam uveden "někdo" s G-mailovou adresou, jehož heslo pochopitelně neznám. Myslíte, že by to šlo nějak změnit? Ne, že by mi to až tak vadilo, ale jsou tam určitá pravidla, kterým se při práci musím podřizovat. Př.pokud chci stáhnout odkudkoliv nějaké video samo mě to určuje složku, kam se má stáhnout. S obrázky, soubory PDF zrovna tak. Na nastavení Firefoxu to nereaguje. Díky za radu.



Reklama
dvorakj
Level 6.5
Level 6.5
Příspěvky: 3784
Registrován: březen 12
Pohlaví: Muž

Re: Změnit administrátora ve Win 10 Pro

Příspěvekod dvorakj » 01 lis 2018 18:36

ahoj, dej notas do tovarniho nastaveni. to je zaklad.
a dej smazat vsechno.

Uživatelský avatar
TRNX
Level 3
Level 3
Příspěvky: 594
Registrován: březen 17
Pohlaví: Muž

Re: Změnit administrátora ve Win 10 Pro

Příspěvekod TRNX » 01 lis 2018 19:38

Lepsi nez do tovarniho je rovnou cista instalace operaku. Za prve se zbavis se vsech predinstalovanych zbytecnych aplikaci a za druhe si nejsem jisty jestli jako prosty user muzes obnovit ntb do tovarniho nastaveni.

Uživatelský avatar
atari
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2229
Registrován: říjen 08
Pohlaví: Muž

Re: Změnit administrátora ve Win 10 Pro

Příspěvekod atari » 01 lis 2018 20:42

Použité WIN bych nesnesl ani minutu. Nikdy nevíš co tam běží na pozadí ....

Veškeré použíté PC co jsem kdy dostal do ruky, jsem vždy přeinstaloval.

Uživatelský avatar
TRNX
Level 3
Level 3
Příspěvky: 594
Registrován: březen 17
Pohlaví: Muž

Re: Změnit administrátora ve Win 10 Pro

Příspěvekod TRNX » 01 lis 2018 21:00

Tak tak. Predchozi majitel ti tam klidne mohl nechat keylogger a kazde pismeno, co ted na klavesnici mackas mu chodi do mailu. Samozrejme je to jen teorie, ale lehce realizovatelna.

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 41140
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Změnit administrátora ve Win 10 Pro

Příspěvekod petr22 » 01 lis 2018 21:01

Stejne dobre muze byt notebook kradeny.

Pokud je tam puvodni ucet i data predchoziho majitele.

Uživatelský avatar
atari
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2229
Registrován: říjen 08
Pohlaví: Muž

Re: Změnit administrátora ve Win 10 Pro

Příspěvekod atari » 01 lis 2018 22:10

Na tu krádež pozor. Pokud to tak je, a ten ntb se oficielně najde, tak o něj můžeš přijít.

A pokud tam je puvodni ucet i data predchoziho majitele, tak to je opravdu indicie toho, že je kradený a nebo také totální blbosti a hlouposti předchozího majitele, že to tam nechal při prodeji.


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • rozlišení 640x480 nejde změnit (GTX 1080ti)
    od name66 » 05 pro 2019 12:34 » v Problémy s hardwarem
    4
    267
    od name66
    05 pro 2019 13:18
  • Jsou tyto sestavy dobré a co by jsem na nich měl změnit
    od Vít Slípek » 02 říj 2019 10:12 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    26
    962
    od Michael850
    02 říj 2019 19:21
  • Nelze změnit rozlišení ani DPI - AOC 24v2q
    od DavidKloucek » 13 čer 2019 19:49 » v Problémy s hardwarem
    4
    433
    od Blitzkrieg
    19 čer 2019 16:35

Zpět na “Vše ostatní (sw)”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů