Vhodný mikrofon do 1000 Kč pro online hovory + stream (ntb)

Nechte si poradit s výběrem jednotlivých komponent, s návrhem PC sestavy či s koupí notebooku

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

laptop123
nováček
Příspěvky: 1
Registrován: červen 19
Pohlaví: Muž
Stav:
Offline

Vhodný mikrofon do 1000 Kč pro online hovory + stream (ntb)

Příspěvekod laptop123 » 13 čer 2019 18:06

Ahoj, sháním nějaký stolní mikrofon, který bych hojně využíval pro online volání přes Skype, také volání při hrách a nějaké to streamování. Právě mám jakýsi noname mikrofon a vůbec mě není slyšet, pokud od něj nejsem tak 5 cm daleko. Pokud do toho potichu pustím písničku, tak není slyšet vůbec nic a to nemluvím o strašném šumu a musím do toho mít zesílení na +20dB :D .
Mám notebook s W10, který má pouze jeden 3.5mm port (tzn používám takovou tu redukci na mic + sluchátka - 2 dírky). Rád bych si koupil nějaký rozumný mikrofon, nejvíc jsem asi ochoten zaplatit tisícovku +-. Určitě bych ocenil i levnější, ale jde mi především o normální poslouchatelný hlas a aby mě bylo slyšet, i když sedím kousek dál a také co nejmenší šum. Díky za všechny rady. :-)
Edit: Respektive mám teď mikrofony tři, jeden u sluchátek (úplně příšerná kvalita), pak tento https://mikrofony.heureka.cz/connect-it ... e/#section který je téměř použitelný, ale opět musí být strašně zesílený, aby mě bylo slyšet (což opět generuje strašný šum). Mimochodem mikrofon mám skoro u pusy a potichu fakt nemluvím. :D A pak nějaký noname z ciziny, který teď používám, je o kapku lepší, ale stále daleko ke spokojenosti...

Reklama
  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Alferi, Baggy, Google Adsense [Bot] a 21 hostů