Mám podobný problém, akorát že se trochu liší. Zapnu PC, naběhnou Win 7 a zkusím spustit starší hry a nejde to. Spustí se rundll32.exe a vytížení procesoru je někde kolem 70%. A pak, najednou náhle, po spuštění těchto her – tzn. podruhé zapnout tutéž hru– se všechny hry klidně spustí. ALE !!! Po vypnutí her ale rundll32.exe běží stále a to s tím rozdílem, že již zaměstnává procesor pouze na 30%, nicméně běží furt a dělá velký H.
Toto se děje stále, vždycky po restartu, i po studeném. Prostě vždycky ta starší hra jde spustit až na podruhé.
Režim kompatibility samozřejmě zapnut na win XP, chová se to stejně. I bez režimu a i s režimem.
Poradí někdo, co s tím? Co se tam spouští za proces, který se vlastně nikdy nedokoná?
Díííkes, Petr.
matousek@post.cz
Problém se spuštěním starších her
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Když spustím hru začíná mi nabíhat přímo hra ale okamžitě mě to vrátí zpět na plochu a hra se vypne. Čím to může být
To minidaz - Přečti si skutečně pravidla tohoto fóra a také je respektuj. Tak se dovíš, že nemáš lézt do cizího příspěvku, ale založit si vlastní i když se domníváš, že máš podobný problém. Dotaz bude vložen jako samostatně pod upraveným názvem. Tam pokračuj.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2361
-
od petr22