Informace o pc

...

Moderátor: Mods_senior

Uživatelský avatar
bouzek007
nováček
Příspěvky: 47
Registrován: srpen 07
Pohlaví: Nespecifikováno

Informace o pc

Příspěvekod bouzek007 » 27 lis 2007 19:44

Zdravím,mám takovej dotaz jdou zjistit informace o pc (ram,procesor,atd.) i když není nainstalovanej OS a nemám ani papíry prostě nic k PC ?


AMD ATHLON 64 X2 4200+EE tray socket AM2,2x DIMM DDR2 512MB 800MHZ Kingmax ,HD WD CAVIAR XL WD3200KS 320 GB SATAII 300 7200 RPM,16MBcache ,GK nVIDIA GEFORCE 7600 GT silent GB 128MB DDR3,DVI,TV,PCIex

Reklama
Uživatelský avatar
Koja
Level 4.5
Level 4.5
Příspěvky: 1909
Registrován: listopad 05
Bydliště: Brno
Pohlaví: Muž

Příspěvekod Koja » 27 lis 2007 20:07

V BIOSu máš všechny tyhle informace (po zapnutí PC mačkej DEL nebo F2 .. nebo která klávesa to bude u tvýho komplu :lol: ) :wink:
Everybody lies so don't trust anyone. :)

Uživatelský avatar
bouzek007
nováček
Příspěvky: 47
Registrován: srpen 07
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod bouzek007 » 27 lis 2007 20:08

ok díkec
AMD ATHLON 64 X2 4200+EE tray socket AM2,2x DIMM DDR2 512MB 800MHZ Kingmax ,HD WD CAVIAR XL WD3200KS 320 GB SATAII 300 7200 RPM,16MBcache ,GK nVIDIA GEFORCE 7600 GT silent GB 128MB DDR3,DVI,TV,PCIex

Uživatelský avatar
Tyrael
Level 2
Level 2
Příspěvky: 155
Registrován: říjen 07
Bydliště: MOst
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod Tyrael » 27 lis 2007 20:11

vem sroubovak a jukni co v bedne mas cemu nerozumis tady napis a mi uz ti to pojmenujem a reknem co to vlastne je!:)
Chyby budou dokud budou lidé!

Uživatelský avatar
Víťass
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 113
Registrován: září 07
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod Víťass » 28 lis 2007 17:27

nebo jestli máš instlý nero tak je tam program nero info tool
Blbost je velký dar přírody, protože činí člověka šťastným.

Uživatelský avatar
lldreep
Level 3
Level 3
Příspěvky: 434
Registrován: listopad 07
Bydliště: Praha
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod lldreep » 28 lis 2007 19:09

Doporučuji Everest.
S tímhle programem nemusíš brát do ruky ani šroubovák, ani se dívat do BIOSu.

Uživatelský avatar
majkll
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1108
Registrován: srpen 06
Bydliště: Olomouc
Pohlaví: Muž

Příspěvekod majkll » 28 lis 2007 19:12

Jejda, kdyby jste si to přečetli, tak vidíte, že nemá OPERAČNÍ SYSTÉM a do biosu si asi těžko nainstaluje everest :evil:
MSI P45 Neo | CORE2DUO E6750 2,9GHZ | Ram 2X1GB 1066Mhz A-DATA extreme edition | HDD WD 250Gb + 1TB externí WD | 8800 GS 384MB | Fortron 400W | Windows 7 Ultimate + 22" full HD SAMSUNG

--->Pravidla Pc-Helpu<---

Uživatelský avatar
MartinZX9R
Level 3
Level 3
Příspěvky: 468
Registrován: červen 07
Bydliště: Vysočina
Pohlaví: Muž

Příspěvekod MartinZX9R » 28 lis 2007 19:13

Když píše, že nemá nainstalovanej OS, tak mu asi bude Nero i Everest k ničemu. :wink:
Ale jinak je Everest šikovná utilitka. :thumbsup:
Asus P6T Deluxe V2 (Intel X58), Intel Core i7-950 3,06GHz + Noctua NH-U12P, OCZ 6x2GB DDR3 1600MHz, EVGA GeForce GTX 1060 SC 6GB, Samsung SpinPoint F1 320GB + 640GB, Asus Xonar DSX, Enermax Revolution85+ 950W, Thermaltake VG4000BNS Xaser VI, BenQ BL2411PT 24", Logitech G402 Hyperion Fury, ROCCAT Ryos MK, W10 Pro 64bit.

Uživatelský avatar
lldreep
Level 3
Level 3
Příspěvky: 434
Registrován: listopad 07
Bydliště: Praha
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod lldreep » 28 lis 2007 19:16

majkll píše:Jejda, kdyby jste si to přečetli, tak vidíte, že nemá OPERAČNÍ SYSTÉM a do biosu si asi těžko nainstaluje everest :evil:


:D ...aha, tak to se omlouvám. Nepřečetl jsem si celý příspěvek.

Tak to podle mě bude nejlehčí vzít ten šroubovák.

Uživatelský avatar
majkll
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1108
Registrován: srpen 06
Bydliště: Olomouc
Pohlaví: Muž

Příspěvekod majkll » 28 lis 2007 19:18

Nojo, to jsou ti co to nečtou celé a pak dělají zmatky. :o Takže všem doporučuji, číst celé téma, než zašlete odpověď
MSI P45 Neo | CORE2DUO E6750 2,9GHZ | Ram 2X1GB 1066Mhz A-DATA extreme edition | HDD WD 250Gb + 1TB externí WD | 8800 GS 384MB | Fortron 400W | Windows 7 Ultimate + 22" full HD SAMSUNG

--->Pravidla Pc-Helpu<---

Uživatelský avatar
Tyrael
Level 2
Level 2
Příspěvky: 155
Registrován: říjen 07
Bydliště: MOst
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod Tyrael » 29 lis 2007 12:39

vem sroubovak a vse co tam najdes ma na sobe i nazev(vetsinou:)) a to sem napis mi ti pak reknem co dal!:)
Chyby budou dokud budou lidé!


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Informace o disku s formátem MBR
    od Tomkeen » 27 dub 2020 20:24 » v Vše ostatní (hw)
    18
    537
    od Tomkeen
    27 dub 2020 22:26
  • Informace ze sítě: Switch - Port - Klient
    od wItt 94 » 24 říj 2019 10:51 » v Administrace sítě
    3
    1905
    od Coxx-cz
    24 říj 2019 12:15

Zpět na “Vše ostatní (sw)”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti