Zaklínač 3 kompletní edice, čeština, problémy s ůkolem.

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

Ondras66
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 344
Registrován: srpen 15
Pohlaví: Muž

Zaklínač 3 kompletní edice, čeština, problémy s ůkolem.

Příspěvekod Ondras66 » 28 říj 2019 13:15

Zdravim, do dneska je na GOGu Witcher 3 za dobrou cenu, proto jsem akci vyuzil a koupil.
Mam se hrou ale 2 problemy.
1) podle informaci ma mit hra cesky titulky, zadny jsem tam ale nenasel, jdou pouze zapnout a vypnout anglicky, ani mezi jazyky neni cestina. Nevi nekdo, jak je tam pridat?

2) Dalsi problem je u mise Devil by the well. Zkousel jsem ji udelat ale podle videa https://youtu.be/IG98e99GV3M
se ma u te studne objevit duch, jenomze me se tam nikdo neobjevi. Zkousel jsem to 2x a porad to samy. Tim padem tu misi neudelam. Mel nekdo podobny zkusenosti? Jak by jste tenhle problem resili?



Reklama
Uživatelský avatar
Michael850
Elite Level 11
Elite Level 11
Příspěvky: 12670
Registrován: srpen 14
Pohlaví: Muž

Re: Zaklínač 3 kompletní edice, čeština, problémy s ůkolem.

Příspěvekod Michael850 » 28 říj 2019 14:06

"je na GOGu"

Aha. Odpověděl sis na vše sám hned na začátku. Vyřešit se dá vše poměrně snadno - koupit key na Steam, stojí tak 4 kila.
Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent

Ondras66
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 344
Registrován: srpen 15
Pohlaví: Muž

Re: Zaklínač 3 kompletní edice, čeština, problémy s ůkolem.

Příspěvekod Ondras66 » 28 říj 2019 14:12

GOG nepodporuje češtinu? :( Teď jsem si koupil originalni verzi, prece nebudu kupovat dalsi verzi.

Uživatelský avatar
Blitzkrieg
Level 3.5
Level 3.5
Příspěvky: 680
Registrován: prosinec 16
Pohlaví: Muž

Re: Zaklínač 3 kompletní edice, čeština, problémy s ůkolem.

Příspěvekod Blitzkrieg » 28 říj 2019 14:40

Michael850: Nepraštil ses do hlavy? :-D Proč by neměly jít změnit titulky?
Nikdy jsem moc nechápal ty neochvějné zastánce Steamu, ale budiž...
...já osobně, pokud je něco na Steamu i na GOGu, tak neváhám a kupuji na GOGu (kvůli DRM)

Každopádně k problému, GOG je přímo od CD Project (vývojář Witchera), takže je zcela nesmyslné, že by tam neměly být české titulky a na verzi u Steamu ano.

Problém je nejspíše v tom, že jazyk titulků se dá změnit pouze V MENU HRY, ve hře samotné ti to nedovolí změnu jazyka titulků. Pouze vypnutí/zapnutí... 8)
Naposledy upravil(a) Blitzkrieg dne 28 říj 2019 14:44, celkem upraveno 2 x.

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 42834
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Zaklínač 3 kompletní edice, čeština, problémy s ůkolem.

Příspěvekod petr22 » 28 říj 2019 14:42

U Zaklinace 3 na GOGu samozrejmne ceske titulky jsou.

Koneckoncu je to uplne ta sama verze, co na Steamu.

Koneckoncu, kdopak vlastni GOG, a kdo je autorem serie Zaklinac 1-3 ?

Uživatelský avatar
Blitzkrieg
Level 3.5
Level 3.5
Příspěvky: 680
Registrován: prosinec 16
Pohlaví: Muž

Re: Zaklínač 3 kompletní edice, čeština, problémy s ůkolem.

Příspěvekod Blitzkrieg » 28 říj 2019 14:49

Ke questu: Byl jsi tam v denní čas (tzn. ne v noci)? Ten duch by tam měl kroužit jen přes den...

Uživatelský avatar
Michael850
Elite Level 11
Elite Level 11
Příspěvky: 12670
Registrován: srpen 14
Pohlaví: Muž

Re: Zaklínač 3 kompletní edice, čeština, problémy s ůkolem.

Příspěvekod Michael850 » 28 říj 2019 15:27

Nevím, tak ono je to všechno taková pochybná polská kvalita... Kde je GOG, tak tam je vždycky nějaký problém.
Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 42834
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Zaklínač 3 kompletní edice, čeština, problémy s ůkolem.

Příspěvekod petr22 » 28 říj 2019 16:16

Zrovna toto bych nesvadel na Polaky - ty ceske titulky tam jsou, stejne tak dalsi jazyky:

titulky.jpg


"jdou pouze zapnout a vypnout anglicky,"

Vsiml sis doufam, ze ta vychozi anglictina jde prepnout na jiny jazyk ?

Cestina tam je, viz screenshot, prave ted stazeno a nainstalovano z GOGu.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Ondras66
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 344
Registrován: srpen 15
Pohlaví: Muž

Re: Zaklínač 3 kompletní edice, čeština, problémy s ůkolem.

Příspěvekod Ondras66 » 28 říj 2019 17:47

Tak jsem teď hrál dvě a půl hodiny a po načtení dřívějšího savu ten úkol šel na po třetí konečně splnit. Předtím nešel prohledat mrtvý pes co tam byl a potom se konečně objevila ta příšera. Po vypnutí hry mi to nedalo a přešel jsem do menu hry a přesně jak tady píšete, našel jsem tam ČEŠTINU! :clap: :thumbup: Takže jsem moc rád, že všechno funguje! Je ale zajímavý, že při hraní v nastavení tam ta možnost není.

p.s. Škoda, že po tolika letech tam jsou pořád takový chyby, který kazí postup ve hře. Třeba po zabití griffina jsem na koni nemohl přejet přes most u hradu nebo blbnou ty velký vrata na hradě, Vesimir skáče po stole, kůň je ve vzduchu na dřevěným zábradlí atd. Nebo vypnutí hry byl na ploše pořád slyšet zvuk ze hry. :D

Uživatelský avatar
Rewqa
Moderátor
Master Level 9
Master Level 9
Příspěvky: 7954
Registrován: říjen 06
Bydliště: Praha
Pohlaví: Muž

Re: Zaklínač 3 kompletní edice, čeština, problémy s ůkolem.

Příspěvekod Rewqa » 28 říj 2019 21:58

Já sem teda žádný takový chyby neměl a to jsem to dohrál 3x.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | MSI GTX 1060 6GB Camo Squad | 16GB Crucial DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help

Ondras66
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 344
Registrován: srpen 15
Pohlaví: Muž

Re: Zaklínač 3 kompletní edice, čeština, problémy s ůkolem.

Příspěvekod Ondras66 » 28 říj 2019 22:18

Třeba to je tím, že v té době nepočítali s Ryzenem 3000 a RX 5700 řadou grafických karet. :D

dvorakj
Level 6.5
Level 6.5
Příspěvky: 4031
Registrován: březen 12
Pohlaví: Muž

Re: Zaklínač 3 kompletní edice, čeština, problémy s ůkolem.

Příspěvekod dvorakj » 28 říj 2019 22:20

ja ty chyby taky nemel. s tim duchem sem taky nevedel, ale bylo to spatnou denni dobou.


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Zaklínač - kde začít.
    od Karbantms » 25 pro 2019 19:17 » v Hry
    2
    457
    od Karbantms
    25 pro 2019 20:09
  • Kontrola kompletní sestavy
    od Satanas66 » 23 srp 2019 16:40 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    57
    2235
    od xbs
    27 srp 2019 07:02
  • Zaklínač 3 - dropování fps
    od Thrasher » 30 srp 2019 18:39 » v Hry
    5
    1215
    od Thrasher
    30 srp 2019 23:26
  • NOKIA 1208 čeština
    od vlado33333 » 30 dub 2020 19:57 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení
    3
    286
    od vlado33333
    01 kvě 2020 09:14
  • win 7 na win 10 problémy
    od Gasour » 22 čer 2020 13:54 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    6
    303
    od petr22
    22 čer 2020 19:28

Zpět na “Hry”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů