skrytá IP

...

Moderátor: Mods_senior

bereline
Level 4
Level 4
Pohlaví: Muž
Stav:

skrytá IP

Příspěvekod bereline » 09 pro 2007 19:35

Zdravím, potřeboval bych nějaky tip na program, který dokáže změnit/skrýt vaší IP adresu. Nebo nejaky proxy. Moc se v tom nevyznam.Sem tam stahuju z rapidshare ale kdyz potrebuju rychle neco stahnou hodi to hlasku ze ma IP adresa stahuje nebo stahovala a cekaci doba(vetsinou 90-270 minut). Slysel jsem ze pres nejake tyhle porgramy to funguje. Samozrejme ze me to hned nepusti ale ze se doma zmensi tak pul hodky a min. Dík za radu a ahoj

Reklama
zlobyl
Tvůrce článků
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod zlobyl » 09 pro 2007 20:59

Já jsem tohle také zkoušel, ale nikdy jsem se nedostal přes rychlost srovnatelnou s dial-up.
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.

anonym_1
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod anonym_1 » 09 pro 2007 21:38

Třeba program http://www.slunecnice.cz/sw/tor/. Ale jak píše Zlobyl zpomaluje net

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 10 pro 2007 00:53

Já co jsem zase slyšel, tak ti to nebude fungovat ...

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 10 pro 2007 06:27

Za všechno v životě se platí a jistě i ty si přeješ slušný výdělek. Pokud ti někdo dává něco zadarmo, pak jen proto, aby ti nasadil vši do kožichu, nebo tě nechal stát dlouho ve frontě, aby jsi jednoho krásného dne řekl: "Dost!" a koupil si vstupenku do dveří VIP. Snažit se to obcházet podvodem, mi přijde poněkud hloupé, ale to je názor, který přichází patrně až na sklonku života... :wink:
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

Weslo
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Weslo » 10 pro 2007 07:41

žádná rychlá a veřejná proxy není - hlavně kvůli takovým jako jsi ty.Premium Account na RS.com stojí cca 300,- měsíčně - a je tam limit 100GB - pokud se složíte dva - :bigups:
E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

pozdrav

Příspěvekod memphisto » 10 pro 2007 07:45

přesně jak říká Weslo.místo toho,aby jsi přemýšlel jak to obejít si radši zaplať ty 300 Kč a nemusíš nic řešit. jestě jsem slyšel něco o rapidspool.cz.to je sdílený účet na rapidshare,ale prý je naprd.mohlo se tam stahovat už za 10 Kč. jinak si o tom můžeš přečíst: http://www.rapidspool.cz
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

bereline
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod bereline » 10 pro 2007 14:02

máte pravdu !!! 300 korun mě nezabije :) ... a jeste bych se zeptal nebude tomu nijak vadit ze mame ve meste nekolik lidi stejnou IP adresu ?? (myslim ze se tomu rika verejna IP) ... pokud v tom nic nebrani jdu do toho

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

pozdrav

Příspěvekod memphisto » 10 pro 2007 15:19

na to si dost lidí stěžovalo.účet kolik stáhneš se počítá podle IP adresy.ale pokud nebudou znát tvé user ID a password tak by to nemělo dělat problém
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 10 pro 2007 15:36

bereline: Chtěl jsi říct, že tomu se říká neveřejná IP.

bereline
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod bereline » 10 pro 2007 18:05

jo ptal sem se ve skole, protoze jsem si nebyl jistej :D a kamos mi rek neverejna IP .. ale neveril jsem takže jsem napsal verejna .. no tak tedy omlouvam se NEVEREJNA samozrejme :) .. no slysel jsem o tom ze to dela neplechu s tou IP :( .

bereline
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod bereline » 13 pro 2007 17:48

muze mi teda nekdo rict zda bude vadit ze mam neverejnou IP adresu ??

Zpět na “Vše ostatní (sw)”