Win.10 sekání kvůli grafice.

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

vlado33333
Level 1
Level 1
Příspěvky: 80
Registrován: leden 18
Pohlaví: Muž

Win.10 sekání kvůli grafice.

Příspěvekod vlado33333 » 29 čer 2020 10:56

Mám tento PC:OP Windows 10 Home
z.d. Asus P5G41T-ML
GForce 9500 GT
core 2 duo E 7300
4GB DDR3
Počitač jede dobře mě to stačí ALE jednou za dva dny se sekne a vždy v prohlížeči událostí mje to vinou ovladače grafiky.Zkusil jsem asi 7 různých verzí ovladačů i graf.karet (G:f.6300,6600,7300) a je to pořád stejné.Prosím o sdělení zda by to odstranila nová grafická karta třeba GT 710. Děkuji

Opravdu to nebude v grafice ?Mám ještě tři podobné PC a tam také vyzkoušeny grafiky a dělá to to samé, seká se.Paměti přeskoušeny Mam testem,zdroj vyměněn,HDD také bez závad.Proč je v přehledu událostí pořád jenom selhání grfického ovladače ?



Reklama
Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Příspěvky: 19282
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Win.10 sekání kvůli grafice.

Příspěvekod ITCrowd » 29 čer 2020 11:17

dump se nevytvoří?
Nahraj eventlog na leteckou poštu, zkusím se na to podívat. Návod zde: viewtopic.php?f=118&t=129195 bod 1b)
Dále můžeš vyzkoušet nějaký live linux, zda se závada projeví. Ale vzhledem k tomu, že je to jednou za delší dobu se asi neukáže.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

vlado33333
Level 1
Level 1
Příspěvky: 80
Registrován: leden 18
Pohlaví: Muž

Re: Win.10 sekání kvůli grafice.

Příspěvekod vlado33333 » 29 čer 2020 11:24

Zkusím,ještě bych dodal že Win.7 i Win.8,1 jedou bez sekání.

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Příspěvky: 19282
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Win.10 sekání kvůli grafice.

Příspěvekod ITCrowd » 29 čer 2020 11:41

A ovladače jsou všechny OK? Nikde žádný trojúhelník, nebo vykřičník? Zkontroluj ve správci zařízení.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 43121
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Win.10 sekání kvůli grafice.

Příspěvekod petr22 » 29 čer 2020 12:30

Ovladace nejsou OK urcite, ta grafika je tak stara, ze pro ni nejsou ovladace na W10.

Bud rad ze 10 let stara grafika je vubec jeste funkcni.

Jede nejspis na nejakych generic ovladacich bez akcelerace.

Pokud pujde s grafikou jako je Geforce 710 vubec ten pocitac zapnout, tak by mohla pomoct.

vlado33333
Level 1
Level 1
Příspěvky: 80
Registrován: leden 18
Pohlaví: Muž

Re: Win.10 sekání kvůli grafice.

Příspěvekod vlado33333 » 29 čer 2020 15:00


Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Příspěvky: 19282
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Win.10 sekání kvůli grafice.

Příspěvekod ITCrowd » 29 čer 2020 15:51

Chyba ovladače directx dxgmms1.sys. Což může s grafikou souviset.
Kromě toho mi to ukazuje systém Win8.1. A to rozporuje tvé tvrzení, že ve win8.1 běží systém v pořádku.
A navíc jsem chtěl event.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

vlado33333
Level 1
Level 1
Příspěvky: 80
Registrován: leden 18
Pohlaví: Muž

Re: Win.10 sekání kvůli grafice.

Příspěvekod vlado33333 » 29 čer 2020 16:34

Promin,tak jsem to nějak popletl.Mám tři PC s různýma OS.Ted konečně mám ten správný PC a jedu na OS Win.10,a integrovanou grafiku.Hned jak se sekne dám vědět.Na grafiku G.F.9500GT tam byl ovladač 341,74 pro Win.140 64 bitů

vlado33333
Level 1
Level 1
Příspěvky: 80
Registrován: leden 18
Pohlaví: Muž

Re: Win.10 sekání kvůli grafice.

Příspěvekod vlado33333 » 02 črc 2020 09:10

Tak jsem v neděli to zapojil na integr.grafiku a zatím to je dobré.Mohu nechat graf.kartu ve slotu ?


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Vada na grafice?
    od Norweys » 04 led 2020 16:14 » v Problémy s hardwarem
    6
    421
    od petr22
    05 led 2020 18:17
  • Sháním větráčky ke grafice
    od Marfy » 25 bře 2020 17:04 » v K: Hardware
    1
    789
    od amirinda
    25 bře 2020 18:54
  • krytka na pcie na grafice
    od name66 » 23 říj 2019 18:11 » v Vše ostatní (hw)
    5
    745
    od petr22
    23 říj 2019 20:04
  • Upgrade CPU MB k grafice RX580
    od OlikCZ » 13 dub 2020 15:22 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    2
    379
    od Marfy
    13 dub 2020 17:28
  • Proc ne(hrat) na integrovane grafice od amd
    od p3v4x » 17 črc 2020 20:23 » v Problémy s hardwarem
    7
    518
    od xbs
    18 črc 2020 17:23

Zpět na “Windows 10, 8, 7, Vista, XP…”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů