Zdravím,
koupil jsem si interní HDD + box. HDD dal do boxu, zapojil do PC, ale nevidím ho v "Tento PC". Ve správě disků mám toto, viz příloha. Co s tím mám dělat?
https://www.czc.cz/adata-ed600-externi- ... 34/produkt
https://www.czc.cz/seagate-barracuda-2- ... 80/produkt
HDD se nezobrazuje
Re: HDD se nezobrazuje
No co by, kliknout na něj pravým tlačítkem (v tom správci disků), a dát Formátovat a pak i přiřadit písmeno.
Grander píše:No co by, kliknout na něj pravým tlačítkem (v tom správci disků), a dát Formátovat a pak i přiřadit písmeno.
No, mám tam jen tohle.
- xbs
- Elite Level 12.5
- Pohlaví:
- Stav:
předchozí příspěvek se necituje... zvol "nový jednoduchý svazek"...
Ano, disk už vidím, soubory na něm jsou. Děkuju.
A když ten disk pracuje, tak slyším takové zadrhávání. Není to často, jen když začne přenášení, někdy v průběhu a na konci přenášení dat a když otevřu na disku soubor. Trvá to cca 1 sekundu. Dělá to i můj starý HDD v PC, i několik desítek sekund, který je už přes 12 let starý a má několik vadných sektorů, takže tomu rozumím, ale co ten nový? Je to v pořádku, že to dělá?
A když ten disk pracuje, tak slyším takové zadrhávání. Není to často, jen když začne přenášení, někdy v průběhu a na konci přenášení dat a když otevřu na disku soubor. Trvá to cca 1 sekundu. Dělá to i můj starý HDD v PC, i několik desítek sekund, který je už přes 12 let starý a má několik vadných sektorů, takže tomu rozumím, ale co ten nový? Je to v pořádku, že to dělá?
-
- Pohlaví:
Disk s vadnými sektory patří vyhodit.
Co se týče nového disku:
- můžeš ho zkusit vrátit a vzít nový
- můžeš na něj pustit CDI a HDTune a dle výsledků reklamovat
Co se týče nového disku:
- můžeš ho zkusit vrátit a vzít nový
- můžeš na něj pustit CDI a HDTune a dle výsledků reklamovat
Z toho popisu mi to příjde, že slyší normální zvuky, co vydává HDD během provozu, jak se pohybuje hlava. No ať si to pro klid zkontroluje přes výše uvedené programy.
Zpět na “Problémy s hardwarem”