WIFI

...

Moderátor: Mods_senior

ml3rax
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: květen 20
Pohlaví: Muž

WIFI

Příspěvekod ml3rax » 16 led 2021 14:56

Dobrý den, mám WIFI 30 download, 10 upload, někdy to klesá až k 5 download.. problém jde znát i na discordu nebo ve hrách kdy vám náhle vyskočí ping na cca 500 + mám takovou tu prodlužovačku síte TP-LINK a router je přibližne ob 1 místnost takže ne tak daleko, když je tenhle problém kdy klesne internet tak na mobilu se zobrazí vykřičník ale mám 4 čárky... pak musím jít blíže k routeru a opraví se to na telefonu.. proč tedy nemám jenom 1 čárku? někdy internet vypadne uplně ale jen mě. A na kabel to dát nemohu kvůli zařízenému bytu.. Za rady děkuju.

Reklama
Uživatelský avatar
SamerLP
Level 4.5
Level 4.5
Příspěvky: 1737
Registrován: srpen 13
Pohlaví: Muž

Re: WIFI

Příspěvekod SamerLP » 16 led 2021 14:59

Čiže máš wifi repeater aj keď wifi dosiahne aj bez neho k počítaču? Lebo používanie wifi repeatra znižuje kvalitu siete.

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 21702
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: WIFI

Příspěvekod ITCrowd » 16 led 2021 15:03

Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

ml3rax
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: květen 20
Pohlaví: Muž

Re: WIFI

Příspěvekod ml3rax » 16 led 2021 15:04

No, nevim jestli to je úplně problém repeatera protože i na mobilu když mám 3 čárky mam vykřičník zrovna když to blbne, nevím co to znamená, a mam tam 3 čárky u mého pc tak to tu asi došáhne... Můžu to asi zkusit ale podle mého se to nevyřeší

Dodatečně přidáno po 2 minutách 21 vteřinách:
Na LAN bohužel přejít nemůžu protože to mám i na mobily a ostatní zařízení a rodiče by mi to úplně nedovolily, existuje nějaké řešení?

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 21702
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: WIFI

Příspěvekod ITCrowd » 16 led 2021 15:10

Přejít můžeš: viewtopic.php?f=117&t=165570
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

ml3rax
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: květen 20
Pohlaví: Muž

Re: WIFI

Příspěvekod ml3rax » 16 led 2021 15:14

Existuje něco podobného, levnější řešení? kolem 1000kč

Dodatečně přidáno po 5 minutách 47 vteřinách:
Třeba tohle TP-LINK TL-PA4010PKIT nebo Strong POWERL500DUOFR Powerline Kit EU 500 Mbit/s Nebo je to na ho*** nebo je něco lepšiho

Uživatelský avatar
SamerLP
Level 4.5
Level 4.5
Příspěvky: 1737
Registrován: srpen 13
Pohlaví: Muž

Re: WIFI

Příspěvekod SamerLP » 16 led 2021 15:23

ml3rax píše:No, nevim jestli to je úplně problém repeatera protože i na mobilu když mám 3 čárky mam vykřičník zrovna když to blbne, nevím co to znamená, a mam tam 3 čárky u mého pc tak to tu asi došáhne... Můžu to asi zkusit ale podle mého se to nevyřeší

Dodatečně přidáno po 2 minutách 21 vteřinách:
Na LAN bohužel přejít nemůžu protože to mám i na mobily a ostatní zařízení a rodiče by mi to úplně nedovolily, existuje nějaké řešení?

Vyskúšaj to pripojenie bez repeatra, ak máš signál aj bez neho tak ja osobne nevidím dôvod používať repeater.

Powerline je najlepšia cesta ako bolo spomínané, ale lacné to nie je, a do 1000kč vôbec.

Stále platí kábel je najlepší, najlacnejší a nič proste neriešiš.

ml3rax
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: květen 20
Pohlaví: Muž

Re: WIFI

Příspěvekod ml3rax » 16 led 2021 15:30

Problém je to nastavit :D nerozumim tomu, nevím jestli to tu dosáhne, na mobilu mám 3 čarky a vykřičník tak tady asi nějaký signál je ale asi se přerušuje nebo ten vykřičník si fakt nedokážu představit co dělá :D, každopádně když odpojim repeater tak nemám zobrazené sítě... Úplně nevim jak to funguje...

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 21702
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: WIFI

Příspěvekod ITCrowd » 16 led 2021 15:42

Problém je repeater. proto se tu nedoporučuje.
I když funguje, tak zbytečně ruší a snižuje rychlost na polovinu. navíc se chová stejně jak popisuješ - signál skoro plný, ale internet pomylý, nebo vůbec ne.
Kabel je nejlevnější a nejjednodušší řešení.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • propojení wifi routerů přes switch pro pokrytí větší plochy domu WIFI
    od expertas » 05 úno 2021 18:51 » v Sítě - hardware
    4
    980
    od expertas
    06 úno 2021 13:18
  • wifi
    od denisman » 08 lis 2021 18:16 » v Problémy s hardwarem
    2
    173
    od bradto
    08 lis 2021 19:09
  • Padání wifi na NB
    od Valnas » 17 pro 2020 17:24 » v Sítě - hardware
    7
    729
    od Valnas
    31 pro 2020 14:48
  • Wifi vypadává
    od Dzekyll » 24 led 2021 20:44 » v Problémy s hardwarem
    1
    265
    od ITCrowd
    24 led 2021 20:47
  • Pc se odpojuje od wifi
    od lassin » 24 led 2021 20:05 » v Sítě - hardware
    6
    641
    od lassin
    24 led 2021 22:01

Zpět na “Vše ostatní (inet)”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host