problemy s FP

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Magnat
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

problemy s FP

Příspěvekod Magnat » 24 pro 2007 14:12

Mam takovy problem s Flash playerem,v prohlizeci,IM bezi bez problemu,ale dnes jsme zjistil,ze nemuzu spustit shockwawe flash objekty(happy tree friends) normalne ve Voknech.Tak jsem ho chtel najit,nasel jsem slozku macro v system32,ale tam jsou jen exe na help a update,tak jsme je spustil-chteli se updejtovat na novou verzi-fajn,ale jakmile se to stahlo,chvili nic a pak to skoncilo.Tim jsme predpokladal,ze se to nainstalovalo,jenze spustit mi to stale neslo.Tak jsme zkusil insatlacku nenjnovejsi i starsi a nic,ve spravci uloh stale bezi,zabira 3MB pameti,ale CPU zadne,prostze se jen tak flaka,zkousel sjem cisteni reg apod,ale nic.Nevite co s tim?
Dik a preji pekne Vanoce a svele fungujici pocitac :smile:
"Pro zdravé jsou největším nebezpečím nemocní, silným hrozí zkáza nikoli od silnějších,nýbrž od těch nejslabších"

-Friedrich Nietzsche-

Reklama
Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod Myloš » 25 pro 2007 15:03

Já na přehlávání swf používám Media Player Classic – http://www.slunecnice.cz/sw/media-playe ... /#desc-txt

melior
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod melior » 25 pro 2007 15:07

stahni si Flash player uninstaller tady:

http://www.adobe.com/support/flashplaye ... ninstaller

potom si nainstaluj posledni flash player ze stranek adobe.

Magnat
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Magnat » 25 pro 2007 20:50

Tak sjme tu zkusil,zezacatku to vypadalo nadejne,ale odinstalace se sekla na souboru flashplayer.xpt,nezbylo mi nic jineho ,nez odinstalator ukoncit nasilne,pote uz mi i odinstalator dela to same jako instalator a updater.
"Pro zdravé jsou největším nebezpečím nemocní, silným hrozí zkáza nikoli od silnějších,nýbrž od těch nejslabších"

-Friedrich Nietzsche-

zao
Level 6.5
Level 6.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod zao » 26 pro 2007 00:15

co to skusit v nouzovým režimu??
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.

Magnat
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Magnat » 26 pro 2007 09:38

zao píše:co to skusit v nouzovým režimu??

:idea: jo diky,ze me to nenapadlo hned,jeste jsme zjistil,ze to neumi Opera v zakladnim nastaveni spoustet,ale to uz jsme take osetril.Mam i stary main exe soubor,ktery spusti okno s vyberem mnohych episod,ktery mi ale i beztak nefunguje,kdysi na 98 to ale slo,no kdo vi,prohlizec je lepsi.
mozna byste mi mohli jeste pomoct s jednim obdobnym problemem.Nainstaloval jsem si nedavno nejnovejsi verzi QuickTime playeru.Kdyz rovnou spustim nejaky video,tak noproblem,ale jakmile spoustim samotny program pres exe,tak dlouho se spousti(to uz delalo i po instalaci v nastaveni),nenalouduje se uvdn okynko a jakmile kliknu na menu,totalni zasek.Preinstalaci jsem uz zkousel,probehne bez problemu,ale beze zmeny,v nouzovem rezimu to hlasi ,ze neni k dispozici Windows instaler,takze tam s tim nic nenadelam?

-Friedrich Nietzsche-

Magnat
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Magnat » 27 pro 2007 17:50

Tak jsem vcera zjistil,ze veskere instalacky ,tykajici se programu pro prehrani videi a hudby, maji nyni problem s instalaci a delaji vyse uvedene neplechy.Coz me docela zarazilo,ponevadz nvm cim to muze byt zpusobene.Ale je to pro me signal,ze jakmile vyjdou XP SP3,ihned si je obstaram a pojede se instalace nanovo.Kdyby jste nekdo mel tuseni,co to muze zpusobovat,tak se samozrejme rad poucim. :bigups:

-Friedrich Nietzsche-

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”