Virtual pc Vyřešeno

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

anonym_1
Pohlaví: Nespecifikováno

Virtual pc

Příspěvekod anonym_1 » 26 pro 2007 20:44

Máte někdo zkušenost s Virtual pc a nějaké kladné podněty?

Reklama
zao
Level 6.5
Level 6.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Vyřešeno

Příspěvekod zao » 26 pro 2007 22:38

mám boužel negativní většina os mě nešla nainstalovat
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.

xalfons2
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod xalfons2 » 26 pro 2007 22:52

Pokud myslíš program Virtual PC 2007, tak s tím mám docela dobré zkušenosti. Jediná vada je ta, že ten program nemá moc dobrou podporu linuxu. Pokud ti jde hlavně o linux je lepší vmware.

Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod Myloš » 26 pro 2007 23:02

Pod to, co napsal xalfons2 se mohu podepsat.
Ještě pro srovnání – Virtual PC 2007 je oproti svému předchůdci (2004) lepší – umožňuje například něco jako režim spánku – zakonzervování běžícího OS (vhodné pro programy, které velmi dlouho startují, případně chodí dobře, ale při startu často spadnou – to jsem zažil).

Pokud ale potřebuješ spouštět velmi staré programy, které chodily pod DOSem, případně pod Windows 3.x, jako vhodnější řešení se mi jeví kombinace DOSBox + D-Fend. Tam totiž můžeš naemulovat i 286 (pro hry, které jsou na rychlejších nehratelné), zvukovku v režimu SB, dokonce i zvuky z „chrochtáku“ to umí poslat na zvukovku.

melior
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod melior » 26 pro 2007 23:18

VPC 2007 je rozhodne lepsi, hlavne pokud planujes dat do virtualky napr. Visty. Sice mam pocit ze Save State bylo i ve VPC2004 ale musel bych to instalovat tak budu verit;)

Jinak co se tyce Linux systemu tak FreeBSD mi jelo pod obema, momentalne mam akorat s kubuntu problem, vzdycky pri instalaci mi nenahodi VPC spravnej obraz... otestuju jeste klasicky Ubuntu, pripadne se pohrabu v tom VMWare

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”