Dobrý den,
potřeboval bych poradit ohledně svého počítače.
Už chvíli jsem měl problém s tím, že po zapnutí PC se mi rozjely větráky, hned se vyply a po 2 vteřinách se znovu rozjely, už bez problému. (Tohle dělalo jen když jsem počítač vypojil ze zdroje a poté zapnul).
Nebo monitor (display port) občas ukazoval no signal ale po restartu znovu fungoval.
Jednou jsem ale chtěl zapnout PC a signál teď nebyl jak v monitoru, tak v klávesnici nebo myši.
Tento problém stále přetrvává, počítač normálně svítí ale neodesílá signál do ostatních zařízení.
Domnívám se, že by to mohl být problém se zdrojem ale jelikož se v tom moc nevyznám chci se zeptat vás.
Předem děkuji za pomoc.
Počítač neodesílá signál Vyřešeno
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Pohlaví:
Re: Počítač neodesílá signál Vyřešeno
Vítej na PC-HELP!
Co se týká první části (po vypnutí zdroje), takhle se některé desky chovají, zvláště poté, kdy startuješ počítač hned po zapnutí zdroje. Pokud počkáš třeba 20 vteřin, pak se tak neděje.
A co se týká ostatního - chyba může být kdekoli.
Doporučení - odpojit všechny disky a mechaniky, všechny karty, kromě grafiky, ale pokud máš integrovanou, odpojit i tu. Vyjmout všechny RAM, kromě jediné. A zkusit nastartovat. Pokud se nechytne ani teď, zkusit jiný zdroj. A pokud ani poté ne, pak to vypadá na základní desku.
Mimochodem - nějaké pípání se neozývá?
Co se týká první části (po vypnutí zdroje), takhle se některé desky chovají, zvláště poté, kdy startuješ počítač hned po zapnutí zdroje. Pokud počkáš třeba 20 vteřin, pak se tak neděje.
A co se týká ostatního - chyba může být kdekoli.
Doporučení - odpojit všechny disky a mechaniky, všechny karty, kromě grafiky, ale pokud máš integrovanou, odpojit i tu. Vyjmout všechny RAM, kromě jediné. A zkusit nastartovat. Pokud se nechytne ani teď, zkusit jiný zdroj. A pokud ani poté ne, pak to vypadá na základní desku.
Mimochodem - nějaké pípání se neozývá?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1928
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek