Dobrý den,
Mám menší problém s výstupy grafické karty.
Jde o grafickou kartu: NVIDIA GTX 1060 6GB.
Tento problém jsem se pokoušel vyřešit sám, aktualizace ovladačů, přeinstalování ovladačů, přeinstalace zvukových ovladačů a další způsoby.
Problém spočívá v připojení zvukového zařízení (5 reproduktorů) pomocí HDMI kabelu ze zesilovače do grafické karty.
Nejdříve se nechtělo načíst ani zvukové zařízení a ukazovalo, že není připojeno žádné zařízení. Při vypojení monitoru se konečně zařízení objevilo a fungovalo, začalo vycházet z reproduktorů oznámení z aplikací. Při opětovném připojení monitoru se u zařízení objevila zpráva, že zařízení je odpojené.
Přikládám screenshoot... ->
Zařízení je stále zapojené ale nikde se neukazuje, že by šlo používat nebo nastavit jako výchozí.
Byl bych rád o nějakou radu nebo tip jak to opravit, děkuji moc.
Problém s grafickou kartou Vyřešeno
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problém s grafickou kartou
Ovládač pre zvukovku si sťahoval z oficiálnej stránky, alebo pomocou Driver Booster?
Skús sa pozrieť sem:
https://www.nvidia.com/Download/index.aspx
Pokiaľ je to dedikovaná GK nVidia GTX - je to GTX 10 series a podľa tvojho GTX1060 by to mala byť verzia 497.09 WHQL (Game Ready Driver - pre hráčov), alebo ver.472.47 pre SD (Studio Driver - pre video, úpravy multimédií).
Skús sa pozrieť sem:
https://www.nvidia.com/Download/index.aspx
Pokiaľ je to dedikovaná GK nVidia GTX - je to GTX 10 series a podľa tvojho GTX1060 by to mala byť verzia 497.09 WHQL (Game Ready Driver - pre hráčov), alebo ver.472.47 pre SD (Studio Driver - pre video, úpravy multimédií).
Ovládač NVIDIA Studio vs. Game Ready Driver
Všetky ovládače NVIDIA poskytujú všetky funkcie a podporu aplikácií pre špičkové hry a kreatívne aplikácie. Ak ste hráč, ktorý uprednostňuje deň spustenia podpory najnovších hier, opráv a DLC, vyberte ovládače Game Ready. Ak ste tvorcom obsahu, ktorý uprednostňuje stabilitu a kvalitu pre kreatívne pracovné postupy vrátane úprav videa, animácií, fotografií, grafického dizajnu a živého vysielania, vyberte si ovládač NVIDIA Studio. Ak ste hráč aj tvorca, vyberte ovládače pripravené na hru. Viac informácií o ovládačoch NVIDIA Studio
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problém s grafickou kartou Vyřešeno
Problém jsem nakonec vyřešil sám, moje chyba stačilo v ovládacích panelech NVIDIA v sekci nastavení více monitorů povolit toto zařízení. Ale jinak díky za odpověď.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 2137
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
12 lis 2024 07:22
-
-
Problem s grafickou kartou GIGABITE 3070Ti Příloha(y)
od M4rrywanna » 04 pro 2024 16:17 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2108
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
08 pro 2024 07:59
-
-
- 9
- 3152
-
od Søren