Vypíná se mi samovolně počítač
Vypíná se mi samovolně počítač
Ahojky, jmenuji se Zdeněk, od nového roku mě trápí problem,sam od sebe se ni začal od nového roku vypínat počítč....hlavne když je delší dobu vypnutý např. 5-10 h. poradite mi nekdo...?????Dík
Šroubek
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jednou z příčin může být přehřívání procesoru, grafické karty, nebo čipsetu, ale i zdroje a to nejčastěji ucpáním chladičů a ventilátoru prachem. Pomůže vyčištění, nejlépe vyfoukáním stlačeným vzduchem - možno koupit v bombičce v prodejnách výpočetní techniky. Nic nepíšeš co vše je v PC a jaký zdroj (značka a W).
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
RE:
Vítám Tě na foru, Co kdyby ses rozepsal ,co jsi v poslení době instaloval, jestli tI TO NĚCO PÍŠE, NEŽ SE TO RESTARTUJE?kOLIK MÁŠ SPUŠTĚNÝCH APLIKACÍ, CHVÍLI POČKEJ ,AŽ tI PŘESTANE PRACOVAT PROCESOR A PAK SE TEPRVE PŘIHLAŠ.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 3694
-
od Laniga
Zobrazit poslední příspěvek