Zdravím
mám na dvou počítačích Norton 360 ve Windows 10 po větší aktualizaci na novou verzi programu funguje a ve Windows 11 po aktualizaci se neobjeví v liště až po nějaké době vyskočí okno, že je potřeba opravit a restartovat. Po restartu stále dokola. I když jsem ho přeinstaloval tak stále dokola stejná chyba. Windows detekuje jako hlavní antivir defender.
Jednou se po restartu objevila hláška z Nortonu s chybou 8504, 101 a že je potřeba restart. Po restartu pořád dokola nenajede.
K té chybě jsem našel toto: K této chybě může dojít v důsledku neúspěšné instalace při upgradu produktu na novější verzi nebo v důsledku jiného bezpečnostního produktu, který je již v počítači nainstalován. Chcete-li tuto chybu vyřešit, odeberte všechny bezpečnostní produkty jiné než Norton.
Ala já tam nikdy neměl a nemám jiný antivir než defender.
Co s tím? Děkuji.
Norton po aktualizaci na novější verzi nefunguje
Re: Norton po aktualizaci na novější verzi nefunguje
zkusit odinstalovat norton - přes https://support.norton.com/sp/en/us/hom ... /v60392881 (přímo odkaz ke stažení https://norton.com/nrnr) a zkusit znova nainstalovat.
„Zeptáš-li se, budeš 5 minut vypadat jako blbec. Nezeptáš-li se, budeš blbcem po celý život.“
„Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.“ - John Ronald Reuel Tolkien
„Je lepší být nenáviděn pro to, jaký jsi, než být milován pro to, co nejsi.“ - Kurt Cobain
https://rhscz.eu
https://github.com/rhsCZ
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Jak píše na de mnou. Odinstalovat ale pomocí třeba RevoUninstalleru. Pak dát vyhledat v tom programu a smazat všechny složky a soubory a registry, k tomu antiviru.
Pak použít Ccleaner. A teprve poté spustit instalaci antiviru. A nejprve možná vypnout ten windowsDefender.
Pak použít Ccleaner. A teprve poté spustit instalaci antiviru. A nejprve možná vypnout ten windowsDefender.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Ještě včera večer jsem ho odinstaloval přes norton odinstalátor a po nové instalaci hlásil nějakou chybu norton fix a že to opraví. Spustil nějakou aktualizaci a poté chtěl restartovat. Po restartu nenaběhnul. Po nějaké době zase to okno s opravou a pořád dokola. Vypnutí defendru také nepomohlo.
Restartoval jsi PC po odinstalaci? Zkus ještě tu odinstalaci přes RevoUninstaller + ccleaner+restart a pak nainstalovat.
„Zeptáš-li se, budeš 5 minut vypadat jako blbec. Nezeptáš-li se, budeš blbcem po celý život.“
„Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.“ - John Ronald Reuel Tolkien
„Je lepší být nenáviděn pro to, jaký jsi, než být milován pro to, co nejsi.“ - Kurt Cobain
https://rhscz.eu
https://github.com/rhsCZ
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus co jsem psal. Možná je problém ve windows. Nebo nemáš plný disk? pak to odmítá cokoliv.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!

jaro3 píše:.....................
Pak použít Ccleaner. .............
Ale no tak! A potom bude nám tu vypisovať, že má celý OS v pér-deli!
Ja by som mu skôr poradil: vykašli sa na nejaké Nortony, Harley, CCleanery, AVG, Avasty a POUŽÍVAJ to, čo tam už je - WD, ktorý na bežné používanie stačí. Plus k tomu ešte používať HLAVU!
Ja som pred 15-timi rokmi prestal používať CCleaner, pred 10-timi rokmi používať Avast a využívam len to, čo je v OS. Mám síce MBAM, ale ten používam len raz za 6 mesiacov - stiahnem aktualizáciu databázy a preženiem systém a mám pokoj.
Windows Defender neni antivir, ale parodie. Necha v klidu jakykoliv malware zasifrovat disk. Vzhledem k tomu, ze skodlivy software se
nesiri pouze tak, ze ho uzivatel pusti z mailu, tak pouzivat hlavu nestaci. To by pocitac nesmel byt pripojeny k internetu, aby se tam
skodlivy software 100% nemohl dostat.
RevoUninstaller urcite pouzit, ten odstrani soft ktery nelze standardne odinstalovat tak, ze po nem nezustane stopa. Coz by melo vyresit problem.
nesiri pouze tak, ze ho uzivatel pusti z mailu, tak pouzivat hlavu nestaci. To by pocitac nesmel byt pripojeny k internetu, aby se tam
skodlivy software 100% nemohl dostat.
RevoUninstaller urcite pouzit, ten odstrani soft ktery nelze standardne odinstalovat tak, ze po nem nezustane stopa. Coz by melo vyresit problem.
Ten Revo mužu použít ve free verzi? Jinak jsem instaloval po restartu. Disk mám 1 TB a nově instalovaný Windows 11. Takže je zaplněný jen minimálně. Volného místa je 85 %. CCleaner právě moc nechci používat. Mám čistou instalaci a nechci do toho moc hrabat. Možná tam hodím Kasperského, ten mi dřív vyhovoval víc jak Norton.Na druhém PC nechám Nortona, tam jede v pořádku. Na 11 má Norton asi problémy.
Od Win10 používam na všetkých PC doma iba Windows Defender a žiadný problém.To isté aj na PC,ktoré sa ku mne dostanú.Nikto sa nesťažuje.
Zadny problem pouze proto, ze se k tobe zadny skodlivy software zatim nedostal. Kdyby dostal, Defender ho ignoruje.
Nelze brat vazne program, ktery lze vyradit pouhym zastavenim sluzby ve Windows (ta neni nijak chranena) a kde
vyjimku vznikne zapisem do registru. V podstate kazdy dnesni malware umi Defender bud vypnout, nebo sam sebe
pridat do vyjimek. I takovy Mcaffe Antivirus je chranen tak, ze se neda vypnout bez zadani kodu. Defender zadnou
ochranu pred deaktivaci nema.
Kaspersky je take doba volba. V podstate je dobra volba cokoliv, co si vsimne ze neco sifruje vsechny soubory na disku.
Revo uninstaller pouzij k odstraneni software. CCcleaner pouze k odstraneni zbytecnych souboru, k nicemu jinemu.
Mohou to byt az desitky GB.
Nelze brat vazne program, ktery lze vyradit pouhym zastavenim sluzby ve Windows (ta neni nijak chranena) a kde
vyjimku vznikne zapisem do registru. V podstate kazdy dnesni malware umi Defender bud vypnout, nebo sam sebe
pridat do vyjimek. I takovy Mcaffe Antivirus je chranen tak, ze se neda vypnout bez zadani kodu. Defender zadnou
ochranu pred deaktivaci nema.
Kaspersky je take doba volba. V podstate je dobra volba cokoliv, co si vsimne ze neco sifruje vsechny soubory na disku.
Revo uninstaller pouzij k odstraneni software. CCcleaner pouze k odstraneni zbytecnych souboru, k nicemu jinemu.
Mohou to byt az desitky GB.
Ja si ho na svojom PC vypínam aj sám,pretože mi bráni v sťahovaní blbými obmedzeniami.
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”