Mám v pc obrázky uložené během roku postupně tak jak byly vytvořeny jako podsoubory jednotlivých souborů podle měsíců v roce (například:Leden-Oslava,pes,kočka apod.)Před měsícem jsem zjistil,že najednou jeden z těchto podsouborů(Třeba "Pes")nejde otevřít,okno se zasekne.Nejde to SMAZAT a to ani ve windech či v Total commanderu,dokonce ani přepsat stejným souborem před půl rokem vytvořené zálohy na DVD (na tom to jde normálně spustit).Podařilo se mi to přejmenovat,ale pokus o spuštění je nulový.
Antivir (Avast)to hlásí jako nezkontrolovatelné s Cyklickou redundantní kontrolou.
Co s tim,jak to vyhnat pryč?
Díky.
nespustitelný soubor
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
RE:
Nemáš ve vlastnostech-složka je připravena k archivaci?
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Podsoubory? Nic takového není, myslíš složky a vnořené (pod) složky? Jestli máš XP NTFS, dej si práva. Také toto je dobré:
Unlocker 1.8.2-můžete odemknout uzamčené soubory, které blokuje nějaká aplikace. Unlocker využijete tedy v případech, kdy chcete smazat soubor používaný jinou aplikací.exe
Případně ty odchází harddisk, chybné sektory?
Unlocker 1.8.2-můžete odemknout uzamčené soubory, které blokuje nějaká aplikace. Unlocker využijete tedy v případech, kdy chcete smazat soubor používaný jinou aplikací.exe
Případně ty odchází harddisk, chybné sektory?
Ano,jsou to složky pod složkami.cyklická redundantní kontrola říká,že jsou asi smazány,ale tváří se to jako,že tam jsou stalo se mi to asi při samovolném nasdílení souborů programem Strong DC,který jsem přerušil stornem.do jednoho souboru mě to dokonce nechá po chvíli nahlédnout-je tam Gif fotka T.Komandr dokonce ukazuje,že to má velikost asi150kB,ale mazání nejde uskutečnit-vždycky to nabídne možnost přeskočit-jinak nic.ten program zkusim=já nejsem žádnej odborník.zkoušel jsem různý programy ,ale všechny chtěji soubor otevřít,což je kravina.Já ho chci prostě smazat i s obsahem...
díky za rady.Budu to zkoušet tak dlouho,dokud to nervy vydrží..
Ahoj všichni

díky za rady.Budu to zkoušet tak dlouho,dokud to nervy vydrží..
Ahoj všichni
Unlocker nepomohl,jen na mě vyskočilo překrásný okýnko
Soubor nemohl být smazán.Přejete si soubor smazat při příštím spuštění počítače?
Málem jsem spadl ze židle.Po restartu se to samozřejmě nesmazalo a další pokus o smazání po opětovné hlášce "Program neodpovídá"na mě zase vyhuplo známé Přejete si?....
Hardisk mám dva roky-80GB.jak se to zkouší nevim-asi defragmentací?
díky za rady ale prosim polopaticky=pro Lamu
čau
Soubor nemohl být smazán.Přejete si soubor smazat při příštím spuštění počítače?
Málem jsem spadl ze židle.Po restartu se to samozřejmě nesmazalo a další pokus o smazání po opětovné hlášce "Program neodpovídá"na mě zase vyhuplo známé Přejete si?....
Hardisk mám dva roky-80GB.jak se to zkouší nevim-asi defragmentací?
díky za rady ale prosim polopaticky=pro Lamu

čau

Dovol,abych se ti příteli hluboce poklonil,jelikož po poradě s centrem pro pomoc(Windows)
jsem provedl kontrolu hardisku a po restartu automatická kontrola CHKDSK nalezla 8 segmentů záznamů souboru nečitelných a opravila je.poté jsem po naběhnutí systému úplně jednooduše tyto soubory smazal
A ŠLO TO!!!
Díky moc a snad toto někomu pomůže se stejným problémem
DÍKY
DÍKY
DÍKY
Radek!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-