Zdravím , obrátil se na mne bratr , že mu hapruje Ntb ( Intel Core i3-6100U @ 2,30GHz / 4,00GB RAM / Intel HD Graphics 520
Nyní mám požadavek v sekci pro kontrolu logu jestli není nějaká havěď v Ntb . Ale jestli není problém v disku Testoval jsem v programu DiskInfo64 a vypadá to na problém , ale nevím jaký asi odchází prosím o analýzu .Děkuji
OS Windows 11 Professional (x64) (24H2) / MB ASUS TUF GAMING B650M-PLUS / CPU AMD Ryzen 5 7600/ RAM G.SKILL 32GB KIT DDR5 6000MT/s CL36 AMD EXPO / GPU ASUS DUAL RTX 4060 GAMING OC / SSD SSD WD Black SN770 NVMe 1TB / PSU Seasonic Core GX-650 ATX 3
Windows jsou na plotnovem disku, to je spatne uz samo o sobe. Ten disk je pomaly, pouze 5400 otacek
za minutu, takze je to jeste horsi. Po tech 8 letech bude souborovy system fragmentovany, coz to dale
zhorsuje. A aby to nebylo malo, tak ten pomaly plotnovy disk je jeste k tomu vadny.
Staci misto HDD dat 2,5" SSD, ktere doslova stoji par korun, na nej nainstalovat Widows a bude to
fungovat lepe, nez kdyz byl notebook novy. Windows 10 nebo 11 na plotnovem disku jsou masochismus.
Tak to potom přeruším i testování v sekci pro kontrolu logu jestli je to tím . A jaký konkrétně ten 2,5 SSD pro tento typ Ntb prosím ? ( třeba přes Alzu )
OS Windows 11 Professional (x64) (24H2) / MB ASUS TUF GAMING B650M-PLUS / CPU AMD Ryzen 5 7600/ RAM G.SKILL 32GB KIT DDR5 6000MT/s CL36 AMD EXPO / GPU ASUS DUAL RTX 4060 GAMING OC / SSD SSD WD Black SN770 NVMe 1TB / PSU Seasonic Core GX-650 ATX 3
Delit disky nebylo potreba nikdy, je to ciste kosmeticka zalezitost. Nekdo tvrdi, ze to dela proto
aby se pri preinstalaci systemu nemuselo zalohovat data - jenze kolikrat preinstalovavas system,
obvykle nikdy, a zalohovat data je nutno neustale, disk muze kdykoliv udejit. Pokud disk nerozdelis,
tak nebude treba resit, ze disk C je plny, ale na D je mista dost a jak to vyresit.
Znovu otvírám toto téma. Jsem jediný uživatel PC jako Administrátor. Přesto mi na hodně věcí vyskakují hlášky podobného typu.
Jak znovu obnovím normální fungování PC s plným přístupem? Jak se chci dostat někam hlouběji, vyskočí zase hláška.
Přeci...
Poslední příspěvek
Spusť si inštaláciu OS cez Win s ponechaním osobných súborov a nastavení.Možno Ti tú chybu odstráni.
Zdravím mam problém každý den se me stane že při startu at už spustím jakou koliv hru nebo prohlížeč tak pc zamrzne a restartuje se stane se to max 3 za hodinu po zapnutí a pak je celej den klid.Zkoušel jsem přeinstalovat win nepomohlo.Při tom...
Zdravím potřeboval bych poradit , mám už složené nové PC a po zapnutí se pomalu načítá win 11 pro (předchozí win 10 pro 12sec ) . ? Mám vše vyplé po startu co by mohlo brzdit start i nastavení napájení . Napadá někoho co by mi pomohlo ? Není třeba...
Poslední příspěvek
Dal jsem požadavek Alze ať vše aktualizují , jestli to udělali je otázka
ALZA
Ventilátory budou osazeny dokoupenými . Firmware SSD nechám updatovat.
Před testy se aktualizují ovladače a nastavuje se maximální stabilní frekvence RAM
Zdravím, instaluji W11-24H2 a strašně dlouho se mi načítá instalační obrazovka po logu Windows, kde volim disky atd. idkyž i při načítaní kdy je jen logo, tak to trvá za mne neobvykle dlouho.
Předinstalovaný systém je Windows10, základní deska MSI...
Poslední příspěvek
Kdyz jsem videl, jak po upgrade na W11 dostava zabrat podporovana i5-8400 se SATA SSD, pak na o 5 generaci starsim CPU to musi byt parada.
Jaky byl duvod? Pseudopocit bezpeci s novou verzi?