Řeším zajímavý problém: na notebooku kdykoliv připojím sluchátka, tak dokud nezměním ve Windows na "slideru" hlasitost, tak nejdou slyšet. Je jedno, jestli je mám nastaveny jako sluchátka nebo reproduktory. Pokud vytáhnu jack a znovu zapojím, musím opět pohnout s hlasitostí, jinak ticho. Zní mi to jako bzý něco bylo špatně s hardwarem, ale možná nefunguje dobře Realtek ovladač?
Ahoj, dal by mi někdo tip na dobrá sluchátka? Cena kolem 2500. Nechci pecky, sloužily by na poslech při cvičení (posilovna i běh), takže musí pevně sedět na hlavě. Ideální dlouhá výdrž a bezdrátové.
Máte někdo představu?
Díky moc.
Poslední příspěvek
Mně u těch Marshallů přijde že se tam ucho nevejde :D
chtěl bych si pořídit nové sluchátka a potřeboval bych poradit. Aktuálně používám Sennheiser HD 560S. Sluchátka by byla primárně na hraní, nemám žádný převodník, zesilovač nic, jen jednoduše napíchnu do PC.
Rozhoduji se mezi dvěma...
Poslední příspěvek
Děkuji za odpověď.
Vyzkouším stejně MMX230 - je to novinka a je možnost i výměna baterie - uvidím, jaké budou a když s nimi nebudu spokojen, půjdu do starých osvědčených 770 pro, čtu na ně výborné recenze.
V posledních pár dnech o tom čtu různé články a diskuze, které si ale hodně protiřečí a tak bych se rád zeptal jak to tedy je.
Mám stereo sluchátka, která používám pouze na hraní na stolním PC. Zajímá mě, zda má nějaký význam pořizovat si...
Poslední příspěvek
Určitě je lepší nechat zvuk tak jak je. Většina novějších her má vestavěný vlastní 3D audio engine, nebo nativní binaurální stereo, které samo o sobě poskytuje 3D zvuk a je kvalitnější než tenhle generický Dolby/DTS filtr. Pokud na vestavěný 3D...
Posledních několik dnů řeším problém s připojením.
Komunikační programy jako Telegram, WhatsApp nebo Discord fungují, ale Chrome, Edge a TradingView mají problém a nenacitaji se nebo děsně pomalu.