Mail na centrumu se mi otevírá jako word document
Mail na centrumu se mi otevírá jako word document
Je to zvláštní závada. Zadám heslo, stránka jakoby najede, ale na konci načítání není pohled na přijaté maily, ale otevření prázdného wordového dokumentu. Musím dokument zavřít a znovu se pokusit o to, aby mi maily zobrazil normálně. A když už se mi to povede, tak mám stejný problém při otevření konkrétního vybraného mailu, opět prázdný wordový dokument. Občas jede normálně, občas se dá po mnoha pokusech ukecat, že mi to otevře a já si mail přečtu....Na jiných compech mi to nedělá, takže předpokládám, že je ten problém někde u mě. Kamarád mi přeinstaloval Javu, ale to nepomohlo. Máte někdo představu, co by to mohlo být? Objevilo se to z ničeho nic po dvou letech normálního fungování...Velmi velmi děkuji za jakýkoli podnět.
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
RE:
Zkoušel jsi Start-obvl.panely-možnosti internetu-programy?
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
RE:
Jestli to máš takhle:
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”