Pošta online Vyřešeno
Pošta online
Vytiskneme Váš email, sms, mms a odešleme do Vámi určené poštovní schránky online.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
super. ještě, aby si to tak někdo četl, co někomu posílám. téhle službě fakt nevěřím. jak mám zaručeno, že to nebude nikdo číst, když to bude někdo tisknout? a myslím si, že v dnešní době je to celkem zbytečné. každý má mobil (dokonce i takoví odpůrci jako důchodci) a tu SMS nebo MMS si pošle za zlomek ceny co nabízíte. toť můj názor 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Re: pozdrav
memphisto píše:super. ještě, aby si to tak někdo četl, co někomu posílám. téhle službě fakt nevěřím. jak mám zaručeno, že to nebude nikdo číst, když to bude někdo tisknout? a myslím si, že v dnešní době je to celkem zbytečné. každý má mobil (dokonce i takoví odpůrci jako důchodci) a tu SMS nebo MMS si pošle za zlomek ceny co nabízíte. toť můj názor
My sme ještě nezjistili jak si poslat MMS na papír? Ano poslat to jde z mobilu na mobil, tuto službu taky ani nenabízíme, protože již jí nabízí spousta lidí. Pokud jde o čtení zpráv za 1. Na to není čas je číst 2. Nevím proč bych to četl 3. Jak máte zaručeno, že nikdo nečte Vaší SMSku či MMSku 4. MMSky či SMSky se automaticky ukládají na server v T-zones. Chytřejší človíček může pokud zná Váše telefoní číslo prozkoumat všechny Vaše SMS či MMS. Ale o tom určitě víte, když kritizujete něco co neznáte. Opravdu naše společnost nemá čas ani ve své pravomoci číst jakékoliv texty co proběhnou mezi uživatelem a námi. Když už to kritizujete spíš by ste se mohl zeptat, zda-li pomocí formuláře jdou data šifrována.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
to byl jen můj názor, ale když už jsme u toho. oparátorovi chodí takové kvantum SMS a MMS, že je stačí sotva odesílat natož tak číst. operátor z části monitoruje pouze čísla, která jim byla nahlášena vyšším úřadem (policie,vyšetřovací služby a další), takže ten, kdo nemá s policíí a dalšímí bezpečnostními složkami křížek je z obliga. na T-zones se neukládají SMS ani MMS. ty se ukládají na serverech k tomu určeným a má k nim přístup pouze osoba s pověření z několika centrálních počítačů v hlavním sídle operátora, takže to, že by někdo znal moje číslo a mohl si číst mé SMS a MMS je naprostá hloupost. na T-zones se dají možná tak poslal SMS zadarmo a přečíst si pár meilů odeslaných z mobilu a to ještě stěží,protože na přihlašování se používá uživatelské jméno a heslo,které si zvolí sám uživatel a né číslo, to mě v ničem nepomůže. to by si ten, co mi chce číst alespoň meily musel znát i PIN, PIN2, PUK a PUK2. je tam několik ověřovacích mechanizmů zda jde skutečně o daného uživatele. ty to informace mám z ověřených zdrojů, přímo od lidí, co pracují u oprátora. takže nevím, kdo o tom ví míň. toť vše z mojí strany
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Re: pozdrav
memphisto píše:to byl jen můj názor, ale když už jsme u toho. oparátorovi chodí takové kvantum SMS a MMS, že je stačí sotva odesílat natož tak číst. operátor z části monitoruje pouze čísla, která jim byla nahlášena vyšším úřadem (policie,vyšetřovací služby a další), takže ten, kdo nemá s policíí a dalšímí bezpečnostními složkami křížek je z obliga. na T-zones se neukládají SMS ani MMS. ty se ukládají na serverech k tomu určeným a má k nim přístup pouze osoba s pověření z několika centrálních počítačů v hlavním sídle operátora, takže to, že by někdo znal moje číslo a mohl si číst mé SMS a MMS je naprostá hloupost. na T-zones se dají možná tak poslal SMS zadarmo a přečíst si pár meilů odeslaných z mobilu a to ještě stěží,protože na přihlašování se používá uživatelské jméno a heslo,které si zvolí sám uživatel a né číslo, to mě v ničem nepomůže. to by si ten, co mi chce číst alespoň meily musel znát i PIN, PIN2, PUK a PUK2. je tam několik ověřovacích mechanizmů zda jde skutečně o daného uživatele. ty to informace mám z ověřených zdrojů, přímo od lidí, co pracují u oprátora. takže nevím, kdo o tom ví míň. toť vše z mojí strany
To je Váš názor a je vidět že do zabezbečení moc nevidíte, pokud někdo bude chtít zjistit Vaše informace zjistí je. To mi věřte. BTW Kolik si myslíte, že odešlem emailu denně ? Nejsme T-Mobile ani jiné velké společnosti, ale číst Vaše emaili ..... na to neni čas a sme společnost, která samozřejmě neporušuje listovní tajemství, které platí jak u SMS, MMS, Emailu tak i dopisů !!!! Naše společnost listovní tajemství porušuje !!!!
MST
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
milý pane, o zabezpečení vím až moc. dělal jsem soft. technika přes bezpečnost v nejmenované bance a vím o čem to je. taky mám několik známých, co do téhle věci dělají jak už u operátorů, tak u jiných společností. neříkám, že je nějaký systém 100% bezpečný!to není! ale prosím Vás proč by si někdo stahoval data (SMS,MMS) obyčejného člověka. navíc za takové informace se platí nehorázné sumy a obyčejný smrtelník si to nemůže dovolit a není to zrovna legální a hrozí za to celkem velké tresty.
si trošku protiřečíte: "..... na to neni čas a sme společnost, která samozřejmě neporušuje listovní tajemství, které platí jak u SMS, MMS, Emailu tak i dopisů !!!! Naše společnost listovní tajemství porušuje !!!!"
PS: necitujte příspěvek nad Vámi. zbytečně se diskuze protahuje
si trošku protiřečíte: "..... na to neni čas a sme společnost, která samozřejmě neporušuje listovní tajemství, které platí jak u SMS, MMS, Emailu tak i dopisů !!!! Naše společnost listovní tajemství porušuje !!!!"
PS: necitujte příspěvek nad Vámi. zbytečně se diskuze protahuje

- Elusive
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak porušuje vaše společnost listovní tajemství nebo neporušuje???
Jinak Váš výkon v mateřském jazyce je dosti mizerný (chybějící čárky, emaili), velice špatná vizitka, to mi věřte. U společnosti, která se prezentuje takto tragicky, bych si nenechal zavázat ani tkaničky. Jinak, tato služba mi přijde velice okrajová, až zbytečná. Otázku zabezpečení a šifrování bych raději neřešil - přeci jenom - zprávy musí někdo vytisknout (nejspíš nezašifrované, nebo zašifrované???) a zalepit do obálky...
Můj osobní názor a hlasoval jsem.
//EDIT: Tak jsem se díval na Váš web a zarazila mě jedna věc: podmínkou pro vytištění a odeslání zprávy je souhlas se zpracováním osobních údajů. Tak s tím se vážený pane běžte vycpat...

Jinak Váš výkon v mateřském jazyce je dosti mizerný (chybějící čárky, emaili), velice špatná vizitka, to mi věřte. U společnosti, která se prezentuje takto tragicky, bych si nenechal zavázat ani tkaničky. Jinak, tato služba mi přijde velice okrajová, až zbytečná. Otázku zabezpečení a šifrování bych raději neřešil - přeci jenom - zprávy musí někdo vytisknout (nejspíš nezašifrované, nebo zašifrované???) a zalepit do obálky...
Můj osobní názor a hlasoval jsem.

//EDIT: Tak jsem se díval na Váš web a zarazila mě jedna věc: podmínkou pro vytištění a odeslání zprávy je souhlas se zpracováním osobních údajů. Tak s tím se vážený pane běžte vycpat...
- jkmaxfli
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Pošta online
mara666 píše:Vytiskneme Váš email, sms, mms a odešleme do Vámi určené poštovní schránky online.
Mazej s tou reklamou tam,kde si za to zaplatíš a nelez sem vyžírko.Toto je PC-HELP a od tebe nikdo pomoc nepotřebuje!!!!!

► Zobrazit spoiler
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Pošta online Vyřešeno
Téma jsem jakožto reklamu zamkl.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 3585
-
od Alferi
Zobrazit poslední příspěvek
22 črc 2024 08:09