Casovani RAM? Vyřešeno
Casovani RAM? Vyřešeno
Zdravim,nekde na tomhle foru jsem cetl,ze pokud nekomu padaji hry tak se to nekdy da vyresit tim,ze RAM snizim na min casovani.Nektere to ale pry delaji automaticky.Ja mam totiz taky problemy s padanim her,RAM mam a-data 800 3Gb.Co si o tom myslite?
- Weslo
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
myslím že je velmi malá šance že by ti to prospělo.Navíc ho musíš zvyšovat a ne snižovat.
Pokud ti padají hry tak určitě s nějákou chybovou hláškou - pochlub se - budeme chytřejší..
Pokud ti padají hry tak určitě s nějákou chybovou hláškou - pochlub se - budeme chytřejší..
E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS
- jarod72pm
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
tak tohle mi připadá jako report o licenci hry (asi cracklá verze) při ověření neseděla IP adresa s udaji o licenci
jak jsem horko přetěžko luštil . jinak pokud je to original skopírovat a poslat na steam k řešení nebo přímo valve.
jak jsem horko přetěžko luštil . jinak pokud je to original skopírovat a poslat na steam k řešení nebo přímo valve.
AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
jarod72pm píše:tak tohle mi připadá jako report o licenci hry (asi cracklá verze) při ověření neseděla IP adresa s udaji o licenci
Ne to sis vyložil špatně!
Píše se tam co zpráva obsahuje. Obsahuje: Informace o použitém HW, IP, a licenční číslo
Neobsahuje: Soubory, jména, adresy, emailové adresy, ani žádné osobní informace....etc.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jestliže se ta chyba ukazuje vždy, až po určité době hraní, je možné, že se přehřívá grafická karta. Podívej se na její teplotu. Pro klid na duši, můžeš též zkontrolovat paměti programem Memtest.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
MemTestem jsem to proklepl uz pred nedavnem.Nic.Graficka karta ma pri nejvyssim vykonu po chvili hrani 78 stupnu ale u teto GK se neni cemu divit protoze ma pasivni chlazeni.Muze byt take poskozena...PS:Mel bych asi dodat ze procesor co je uvedeny v mem podpisu ted nepouzivam mam jako nahradu Athlona 3500+ 2.2GHz tak by to mohl byt i CPU?
Zpět na “Problémy s hardwarem”