program na stahování z ulozto Vyřešeno
-
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
program na stahování z ulozto
Neznáte nějakej program ke stahování přes uložto.cz popř. edisk.cz ?
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
žádný takový neznám. na co ho potřebuješ? počkáš si 15s a stahuješ. není to žádný rapidshare, tak nechápu na co ho chceš 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
-
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
na uložto na nic nečekáš :) .. no a problém je v tom že když na to kliknu dam uložit odkaz, začne se to stahovat a po chvilce se to proste vypne a napíše že je to staženo ale prostě se to nestáhne .. ne že by byl soubor poškozen prostě se to zastaví a po chvilce vypne, proto hledám nějaky program ke stahování kde hodím link z ulozto a nechám to stahovat .. vím že nějakej je, ale nemůžu ho najít
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Měl by to umět Universal Share Downloader http://www.dimonius.ru/dusd.php
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
hmm tak teda nevím co s tím, prostě to nejde .. někdy se to rozjede v pohodě a pak se to zastaví a vypne a někdy se to nerozjede vůbec .. a ten prográmek je taky divný .. když tam hodím link treba http://uloz.to/11062/program.rar (tento link jsem si vymyslel) tak to napíše "z tohoto místa nelze stahovat" jak má teda ten link vypadat ?
- Merlin66
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Já bych doporučoval Free Download Manager - na Stahuj.cz je verze 2.5.745 i čeština k ní.
Osobně jsem si vyzkoušel, že se dá pokračovat v nedotažených souborech.
Doporučuji otestovat na souborech z Ulož.to , protože tam nemusíš přepisovat žádný kontrolní kód.
Jinak jak u stahování přes manažery i při stahování přes prohlížeče : máš dobře nastavenou cestu a cílový adresář pro uložení souboru? Je na disku dost místa ?
Osobně jsem si vyzkoušel, že se dá pokračovat v nedotažených souborech.
Doporučuji otestovat na souborech z Ulož.to , protože tam nemusíš přepisovat žádný kontrolní kód.
Jinak jak u stahování přes manažery i při stahování přes prohlížeče : máš dobře nastavenou cestu a cílový adresář pro uložení souboru? Je na disku dost místa ?
Můj první stroj: Atari 800XL
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Program na hledání poškozených souborů JPG Příloha(y)
od Rosta_Kolmix » 09 lis 2024 11:01 » v Design a grafické editory - 2
- 4826
-
od Minapark
Zobrazit poslední příspěvek
15 lis 2024 11:04
-
-
-
Jaký program pro zpracování videa je nejlepší?
od zuzana3 » 13 kvě 2025 08:48 » v Programy ke stažení - 7
- 6229
-
od buchtik
Zobrazit poslední příspěvek
14 kvě 2025 12:20
-
-
- 4
- 3612
-
od RostislavC