Tiskárna
Tiskárna
Dobrý den, chtěla bych vás poprosit o radu. Mám multifunkční tiskárnu HP Photosmart, ale v současné době ji nelze nainstalovat. Z instalačního CD se mi nainstaluje pouze program na práci s fotkami, ale připojení tiskárny ne.A je tam informace že je to již nainstalované. Ale v nainstalovaných programech to není. Něco vázne někde v PC, ale já nevím kde a proč. Jestli někdo máte s tímto zkušenosti, prosím poraďta. Díky. Jarmila B.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Zase někdo, kdo si nepřečte návod, který při koupi tiskárny obdržel. Nevím zda i tiskárny HP, ale většina tiskáren vyžaduje nejprve instalovat ovladač a tiskárnu připojit teprve na vyzvání při jeho instalaci. Takže se mrkni do návodu, nebo zkus tento postup.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Díky za zprávu. Vše jsem si dobře přečetla v návodu, tiskárna mi dlouho pracovala s PC, ale pak přestala reagovat na PC,, asi dcera něco špatně vytiskla, tak jsem ji odinstalovala. A teď ji prostě nejde nainstalovat, dává mi to hlášku při instalaci z CD, že je to již nainstalované. Jenže kde? Nefunguje ani Spustit, prostě nic. Tiskárna je funkční, ale nespolupracuje s PC. Prostě to je někde uvízlé v PC, a já nevím jak se toho znovu úplně zbavit a znovu to nainstalovat.
S pozdravem Jarmila B.
S pozdravem Jarmila B.
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
RE:
A jak si to odinstalovala, přes všechny programy, nebo ovl.panely-odebrat programy? Podívej se do Program files , jestli tam něco nezbylo.Koukni do správce zařízení ,jestli tam ještě není, potom odinstalovat ovladač a restart.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 4982
-
od peta501
Zobrazit poslední příspěvek
03 kvě 2025 20:29
-
-
Barevná tiskárna HP LaserJet 4550HDN Resource manager Příloha(y)
od Radovan-kocour » 03 kvě 2025 22:22 » v Problémy s hardwarem - 6
- 4394
-
od Radovan-kocour
Zobrazit poslední příspěvek
04 kvě 2025 15:32
-