Tiskárna

...

Moderátor: Mods_senior

Jarmila
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Tiskárna

Příspěvekod Jarmila » 10 úno 2008 20:14

Dobrý den, chtěla bych vás poprosit o radu. Mám multifunkční tiskárnu HP Photosmart, ale v současné době ji nelze nainstalovat. Z instalačního CD se mi nainstaluje pouze program na práci s fotkami, ale připojení tiskárny ne.A je tam informace že je to již nainstalované. Ale v nainstalovaných programech to není. Něco vázne někde v PC, ale já nevím kde a proč. Jestli někdo máte s tímto zkušenosti, prosím poraďta. Díky. Jarmila B.

Reklama
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Pic » 10 úno 2008 20:28

Zase někdo, kdo si nepřečte návod, který při koupi tiskárny obdržel. Nevím zda i tiskárny HP, ale většina tiskáren vyžaduje nejprve instalovat ovladač a tiskárnu připojit teprve na vyzvání při jeho instalaci. Takže se mrkni do návodu, nebo zkus tento postup.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Jarmila
nováček
Stav:

Příspěvekod Jarmila » 10 úno 2008 21:07

Díky za zprávu. Vše jsem si dobře přečetla v návodu, tiskárna mi dlouho pracovala s PC, ale pak přestala reagovat na PC,, asi dcera něco špatně vytiskla, tak jsem ji odinstalovala. A teď ji prostě nejde nainstalovat, dává mi to hlášku při instalaci z CD, že je to již nainstalované. Jenže kde? Nefunguje ani Spustit, prostě nic. Tiskárna je funkční, ale nespolupracuje s PC. Prostě to je někde uvízlé v PC, a já nevím jak se toho znovu úplně zbavit a znovu to nainstalovat.

S pozdravem Jarmila B.

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Pohlaví: Muž
Stav:

RE:

Příspěvekod jaro3 » 10 úno 2008 21:28

A jak si to odinstalovala, přes všechny programy, nebo ovl.panely-odebrat programy? Podívej se do Program files , jestli tam něco nezbylo.Koukni do správce zařízení ,jestli tam ještě není, potom odinstalovat ovladač a restart.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

Miragl
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod Miragl » 11 úno 2008 00:10

Ovladače mohou být nainstalované dobře, ale tiskárna nemusí tisknout, protože do ní přišel nějaký příkaz s kterým si neví rady. Zmrzne stejně jako PC. Pravděpodobně je v manuálu popsán reset tiskárny. Většinou se při zapnutí drží nějaké tlačítko. Neznám přesný typ, tak neporadím.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Tiskárna HP Laserjet MFP M140W
    od McKousal » 29 dub 2025 18:13 » v Problémy s hardwarem
    2
    4982
    od peta501 Zobrazit poslední příspěvek
    03 kvě 2025 20:29
  • Barevná tiskárna HP LaserJet 4550HDN Resource manager Příloha(y)
    od Radovan-kocour » 03 kvě 2025 22:22 » v Problémy s hardwarem
    6
    4394
    od Radovan-kocour Zobrazit poslední příspěvek
    04 kvě 2025 15:32

Zpět na “Vše ostatní (sw)”