BitComet
- rockforpeople
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
BitComet
Zdravím mám následující problém - celou dobu mi běželo stahovaní přes tohoto klienta ok, až ted netaham vůbec nic, i když je zdrojů dost...v liště mi BC píše že je mám zkontrolovat nastavení Routeru NAT a brány FW. Jak na routru tak ve firewallu sem nastavil naslouchání portu, kterej BC sám náhodně vybírá, ale nepomáhá to, pořád se nic nestahuje a BC píše že můj naslouchací port stále není přístupný ostatním. Co jiného ještě nastavit?
Intel Core 2 Quad 6600 4x2.4, Asus P5K Deluxe, 2x2GB A-Data 800mhz DDR2, Ati x1900xt 512 MB DDR3, Samsung 750 GB, Kworld DVB-T atd atd
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
nezablokoval ti provider torrenty?mají to v poslední době v oblibě 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- rockforpeople
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
- tamagoci
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Já měl kdysi Utorrent a začalo mě to házet stejnou hlášku.Tak jsem nainstaloval Bitlord a jsem spokojený. 

MSI K9N Platinum/AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4800+,~2.5GHz/WD160Gb/4 Gb RAM/Asus HD 6670
Něco od nás z Mladé Boleslavi
MalwareRemove
Bezpečnostní skener
Čištění PC
Něco od nás z Mladé Boleslavi
MalwareRemove
Bezpečnostní skener
Čištění PC
Re: pozdrav
memphisto píše:nezablokoval ti provider torrenty?mají to v poslední době v oblibě
který poskytovatel by si tohle dovolil? ještě se mi to nestalo a torrenty jsem používal na Telecomu, Novera, Ipex Wifi, i2net wifi... maximáolně co by si měli dovolit je omezit rychlost což považuju za opodstatněné hlavně v případě wifi nebo GPRS které nejsou na takové věci stavěné
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
ti velcí provideři to neudělají, protože by zkrachovali, ale vím o dost malých, kteří si diktují podmínky připojení na internet a spousta jich právě blokuje torrenty. lidi, co jsou k nim připojení nemají na výběr, protože v okolí není nic jiného a ten provider má monopol v té oblasti a může si dělat co chce
já bych si mohl zaplatit net optickým kabelem (peněz je dost) ale bohužel kvůli mě to k nám do vesnice tahat nebudou, tak se musím spokojit s místním providerem Valachnet, který si diktuje ceny a má nestabilní net a lidí z podpory jsou ochotní jako frigidní ženská k sexu. net každou chvíli padá a když jsem jim psal, tak mě odbyli s tím, že mám zavirované PC
.když jsem chtěl zapojit wifi po baráku, tak jim to trvalo 3 měsíce, než se vůbec ozvali jak bych si to představoval.pak z ničeho nic zavolali, že stojí před barákem a přišli mi to zapojit.samozřejmě jsem byl ve škole a domů jsem nemohl odjet. obdařili mě několika nadávkami, že si z nich dělám prd** a odjeli a už se neukázali. wifi jsem si po baráku rozvedl sám
PS: sorry,to jsem se rozepsal

PS: sorry,to jsem se rozepsal

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
- rockforpeople
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
OK zkusím jinýho klienta...osobně tu můžu mít taky dva poskytovatele...ten levnější u kterýho ted sem je stejnej kokot jako ten co se tu zminoval kolega, podle jejich jednání bych tipnul že se s mým providerem snad osobně znají...na toho druhýho zatim nevidim ale hned jak to pujde přebíhám ke kfnet...
Intel Core 2 Quad 6600 4x2.4, Asus P5K Deluxe, 2x2GB A-Data 800mhz DDR2, Ati x1900xt 512 MB DDR3, Samsung 750 GB, Kworld DVB-T atd atd