bluetooth problem

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

xpanko
Level 1
Level 1
Pohlaví: Muž
Stav:

bluetooth problem

Příspěvekod xpanko » 14 bře 2008 17:11

zdravym vsetkych,, mam taky problem ze som si kupil "Microstar USB Bluetooth Star Key 2.0 V2 Class I dongle" je to moj 1 Bluetooth ktory som pripojil k PC,, nainstaloval som ovladace z CD a vsetko vyzeralo vpohode jednoducho mi to najde mobil ,no ked si dam prenasat data tak foto a mp3 je vpohode no 3gp videa jak mi skopiruje tak mi ide len zvuk a obraz je cierny,, a ked skopirujem nejaku hru ak sa mi podary lebo vecinou napise "chyba prenosu" tak v mobile sa mi zobrazi subor ktory nejde otvorit,, a ponukne mi len jednu moznost ,, a to ho vymazat... ,,vobec netusim co to moze bit za problem..

ak sa niekomu stalo nieco podobne a vyriesil to tak ho prosim o radu ,, vopred dik za akukolvek odpoved...

Reklama
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

pozdrav

Příspěvekod memphisto » 14 bře 2008 17:45

napiš jaký máš systém, USB 2.0 nebo 1.1? máš Service Pack 2. řešil se tu podobný problém a vyřešila to instalace SP2
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Sektor
Level 3
Level 3
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Sektor » 14 bře 2008 20:23

Podle mě chybu v systému můžeme vyloučit. Spíše byc mě zajímalo, jestli jsi ty 3gp videa dělal sám, nebo jestli jsi je našel na netu apod. Ono je totiž 3gp a 3gp ... stejně jako *.avi koncovka má X variant kodeků, tak jsou i různé 3gp takže bych hledal problém spíše tady. Zkus si nějaké 3gp z mobilu dát do PC , pojmenovat jako neco02.3gb a dat hio tam kde bylo at jsou nove i stare vedle sebe ... jestli to pujde stejne jako prvni v pohode, tak je to jasne. Hry to stejne ... je X variant a na X mobilu ... zjisti si presne jestli jsou opny hry kompatibilní apod.

Já na 6230i před 2 lety kopiroval vsechno a vse jelo ... ted po tech letech uz holt vsechno nejede a musim hledat vse specialne na mou verzi :)
[2008-07-12] BAN na 60 dní. Pravidlené urážky uživatelů, vyvolávání hádek, neúcta k moderátorům a nerespektování pravidel fóra. Slova jako Debil, imbecil, idiot opravdu nepovažujeme za slušná, nemohou být tolerována.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Bluetooth:Bluetooth neni k dispozici v tomto zarizeni
    od byron » 02 bře 2025 09:21 » v Vše ostatní (sw)
    1
    3455
    od kecalek Zobrazit poslední příspěvek
    02 bře 2025 16:09
  • USB Bluetooth
    od matty » 29 říj 2024 20:28 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    2
    1931
    od matty Zobrazit poslední příspěvek
    30 říj 2024 19:43
  • Výběr bluetooth sluchátek k Macbooku
    od HelFix » 04 dub 2025 15:42 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    3
    2059
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    05 dub 2025 09:38
  • Externí bluetooth nenajde žádné zařízení Příloha(y)
    od Mates2004CZ » 15 zář 2024 17:51 » v Problémy s hardwarem
    4
    3252
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    16 zář 2024 16:22
  • Bezdrátový ovladač mi nejde spárovat přes Bluetooth
    od maschke0 » 11 srp 2024 21:12 » v Taktování a další úpravy PC
    14
    10379
    od maschke0 Zobrazit poslední příspěvek
    14 srp 2024 22:24

Zpět na “Problémy s hardwarem”