Baterka

...

Moderátor: Mods_senior

lucye
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Baterka

Příspěvekod lucye » 22 bře 2008 13:24

Mam dalsi dotaz. Vcera mi vratili z opravny notebook. Normalne jsem ho zapla a napojila do elektriky. Ikonka s baterkou se mi ukazala jako z poloviny dobita. Mela jsem pocitac zaply asi 2 hodiny a ikonka ne a ne ukazat vetsi dobiti, i kdyz mam normalne pocitac zapojeny. A opravdu zapojeny JE!!:) Kamos mi poradil at si necham pocitac uplne vybit a pak to znovu strcim do elektriky..tak jsem taky udelala. Ted pro zmenu mi ikonka ukazuje skoro vybitou barerku i kdyz notebook nabijim pres hodinu.
Nesedi mi, ze by byla vybita baterka a musela bych si koupit novou, protoze pred tim, nez jsem dala pocitac do opravny jsem zadne problemy nemela. Co mi tam s tim udelali? Jak kdyby byl zablokovany prijem dobijeni baterie coz je blbost protoze to podle me ani nejde.
Dekuji

Reklama
zao
Level 6.5
Level 6.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Baterka

Příspěvekod zao » 22 bře 2008 14:04

viděl bych to spíš na chybu toho programu co to ukazuje než na baterii...můžeš to skusit nechat nabit a potom jed bez připojení do zásuvku a podle toho jak ti to vydrží se ukáže esi je chyba v programu nebo baterce
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.

mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod mmmartin » 22 bře 2008 15:08

Asi jsem podezřívavější než zao, ale není to první případ o kterém slyším, že někomu v servisu vyměnili dobrou baterku v noťasu za poněkud méně zdravou. Další možnost je porucha nabíječky. Zkus si půjčit jinou, nebo aspoň zkontroluj, jestli se nabíječka aspoň trochu zahřívá.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11

lucye
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod lucye » 22 bře 2008 15:55

Nabijecka je dost tepla, jinak nemam od koho si pujcit dalsi. Celkem me to stve, pac predtim,nez jsem jim ho dala s tou baterkou fakt nic nebylo:(
Jinac uz jsem jim napsala dotaz primo na Acer centrum tak uvidim co z nich vyleze. Jo a "jed" bez baterie jsou zkousela...vydrzel asi hodku pac byl z poloviny dobity....pak mi kleknul...tak jsem ho zapojila do zasuvky a ted uz ho mam tak ze 5 hodin v elektrice. A kdyz ho z elektriky vydelam tak do 4 minut zase klekne. Proste miluju pocitace

zao
Level 6.5
Level 6.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod zao » 22 bře 2008 16:03

aha tak se ta beterka asi nenabíjí teda nebo je špatná
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.

mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod mmmartin » 22 bře 2008 23:37

Ohledně teploty napáječe jsem se zeptal nepřesně: :oops: zahřívá se napáječ, když je notebook vypnutý a z napáječe se tedy jen nabíjí baterka? Da lší možnost lokalizace: zkusit si někde vypůjčit jinou baterku. Ale to asi bude ještě větší problém, než se zapůjčením zdroje.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11

Zpět na “Vše ostatní (sw)”