chlapi, vím, že je to blbé sem dávat, ale jste moje "druhá rodina", tak se optám...dělali jste si už někdo vízum? třeba do usa nebo nekde? jak dlouho jste na vyřízení čekali? diky
//po dořešení smažu
//Baron Prášil
Vizum.. Vyřešeno
- Yelkinson
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Vizum..
Vydrz az tu bude stat RADAR a zadne vizum potrebovat nebudes!

- Crave
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
JJ barone klidně to smaž..já jsem nevěděl jenom kam to napsat....
Yelkinsone víš, já to potřebuju do měsíce..o prázkách valím do usa tak chci zjistit, kolik mám času na vyřízení..
Yelkinsone víš, já to potřebuju do měsíce..o prázkách valím do usa tak chci zjistit, kolik mám času na vyřízení..
- Baron Prášil
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No především nepočítej s tím,že vízum automaticky dostaneš.Zaplatíš za něj cca.2500,- a oni ti ho můžou klidně zamítnout.Nebo ti ho dají,doletíš tam,blbě se podíváš na úředníka na letišti a letíš okamžitě spět. 

Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Crave, pokud chceš odletět do USA, tak si podej žádost na ambasádě v Praze co nejdříve. Můžeš na vyřízení žádosti čekat půl roku a víc! Čeká tě pohovor, kde budeš muset "dokázat", že se chceš vrátit zpět. Připrav si tedy co nejvíce "důkazů" jako například potvrzení o studiu či zaměstnání, důchodové pojištění, nájemní smlouvu atd. atd. Čím více, tím lépe. Prostě jim musíš dokázat, že se máš pro co vrátit. Pokud nebudeš plánovat cestu "na vlastní pěst" a využiješ služeb cestovky, tak i název CK, adresu a telefon není špatně vzít na pohovor s sebou.
No a pokud plánuješ cestu do USA na "vlastní pěst", tak tě čeká ještě spoustu problémů přímo v USA. Přesně jak zde psal Marfy. Pokud se jen špatně podíváš na imigračního úředníka, tak tě pošle zpět. Nemusí mít žádné důvody.
Jen ještě dodám. Vízum stojí 2000,- + poplatek kurýrovi ( asi 200,- ) za odeslání pasu ( ten necháš po úspěšném pohovoru na ambasádě). Poté ti pas s vyřízeným vízem pošlou domů. Platnost víza je 10 let, ale záleží na tom jak starý máš pas. Pokud tvůj pas bude například za rok neplatný, skončí ti za rok i vízum!
No a pokud plánuješ cestu do USA na "vlastní pěst", tak tě čeká ještě spoustu problémů přímo v USA. Přesně jak zde psal Marfy. Pokud se jen špatně podíváš na imigračního úředníka, tak tě pošle zpět. Nemusí mít žádné důvody.
Jen ještě dodám. Vízum stojí 2000,- + poplatek kurýrovi ( asi 200,- ) za odeslání pasu ( ten necháš po úspěšném pohovoru na ambasádě). Poté ti pas s vyřízeným vízem pošlou domů. Platnost víza je 10 let, ale záleží na tom jak starý máš pas. Pokud tvůj pas bude například za rok neplatný, skončí ti za rok i vízum!
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
- Crave
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
dnes jsem si dal nechat vyřídit pas...30 dní čekat..tzn. 27.4 ho mám...14dnů dle ambasády mám čekací dobu..kurnik..
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Ohledně pohovoru na americké ambasádě jedna veselá historka ze života: jedna známá žádala o vízum, dostavila se k pohovoru a vyšel na ní úředním arabské národnosti, který neuměl česky - což na americké ambasádě zas až tak nepřekvapí - on ale neuměl ani anglicky!!! Kdyby ta známá zcela náhodou nevládla francouzštinou, kterou ten Arab taky ovládal, tak z pohovoru sešlo a jela lesa tmavýho a ne do Ameriky. 

ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak to měla o zábavu postaráno. Já to měl hezky po anglicko-česku 

Nejlepší hra je Excel!
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”