Edit: tak POZOR....bohužel šmejdi jsou všude ale už jsem si od včerejška stáhl toho hodně ale teď zrovna v jednom spořiči byl podle NODu vir-neznámí......ale v uvítací obrazovce jsem ještě nepotkal nic......tak já jen abych nebyl za něco odpovědný.....
Krásné spořiče, tapety atd.....
Krásné spořiče, tapety atd.....
Dobrý večer všem  
  nedá mi to ale musím se podělit o můj "oběv"  
  nevím jestli to tu už nebylo ale na stránkách http://www.topdownloads.net jsou neskutečně krásné spořiče, wallpapery, uvítací a bootovací obrazovky atd atd atd.........koukněte
Edit: tak POZOR....bohužel šmejdi jsou všude ale už jsem si od včerejška stáhl toho hodně ale teď zrovna v jednom spořiči byl podle NODu vir-neznámí......ale v uvítací obrazovce jsem ještě nepotkal nic......tak já jen abych nebyl za něco odpovědný.....

Intel Celeron G1840, 4GB RAM DDR3, MB Gigabyte H81-S2V, Asus GT610 1GB, SSD Kingston HyperX Fury 120GB, WD 500GB SATAII, Asus DVD-RW LightScribe, Fortron 350W
Jak označit téma za vyřešené
HiJackThis
Návod na údržbu systému pro začátečníky
HiJackThis
- gyga
 - Level 4

- Pohlaví: 

- Stav:

Re: Krásné spořiče, tapety atd.....
Já mám jinýho favority na pozadí. 
http://wallpapers.nikee.net/
Na těch tvejch stránkách jsou občas pidi obrázky.

http://wallpapers.nikee.net/
Na těch tvejch stránkách jsou občas pidi obrázky.
Lenovo Thinkpad Edge 15
Intel Core 2 Duo E6300@2300 MHz
MSI G31M (MS-7379)
2048 MB (DDR2-667@800)
ATI Radeon HD 3850
CoolerMaster Elite 330
2x WD 500gb SATAII
						MSI G31M (MS-7379)
2048 MB (DDR2-667@800)
ATI Radeon HD 3850
CoolerMaster Elite 330
2x WD 500gb SATAII
No já ani na wallpapery tam nekoukal-zatím jen na spořiče a uvítací obrázky  
  je tam toho hafo.....ty spořiče jak je ten podzim "ala pohádka" to je pro městskýho člověka sanatorium  
  ikdyž je to trochu (trochu víc) kýč  
  Ale něco je "přiměřený" ale zrovna v tom jednom podzimním byl ten šmejd  

Intel Celeron G1840, 4GB RAM DDR3, MB Gigabyte H81-S2V, Asus GT610 1GB, SSD Kingston HyperX Fury 120GB, WD 500GB SATAII, Asus DVD-RW LightScribe, Fortron 350W
HiJackThis
HiJackThis
- Baron Prášil
 - Master Level 7

- Pohlaví: 

- Stav:

Zeppelin píše:Edit: tak POZOR....bohužel šmejdi jsou všude ale už jsem si od včerejška stáhl toho hodně ale teď zrovna v jednom spořiči byl podle NODu vir-neznámí......ale v uvítací obrazovce jsem ještě nepotkal nic......tak já jen abych nebyl za něco odpovědný.....
ano,šmejdi jsou všude. jak známo obvzlášť hojně ve spořičích !
Tak to ani nevím-že jsou hodně ve spořičích......jsou to dutý hlavy ty co to tam dávají no.....nechápu co z toho mají

HiJackThis
HiJackThis
- CrasherKill
 - Level 5

- Pohlaví: 

- Stav:

Zeppelin píše:Tak to ani nevím-že jsou hodně ve spořičích......jsou to dutý hlavy ty co to tam dávají no.....nechápu co z toho mají
No třeba jim ten vir od tebe z kompu zkopíruje nějaká důležitá hesla k internetovému bankovnictví.A pak mají hodně
AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro 
						- CrasherKill
 - Level 5

- Pohlaví: 

- Stav:

Jinak mám stejného favorita jak má GYGA http://wallpapers.nikee.net/  

AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro 
						- Baron Prášil
 - Master Level 7

- Pohlaví: 

- Stav:

mixik007 píše:Zeppelin píše:Tak to ani nevím-že jsou hodně ve spořičích......jsou to dutý hlavy ty co to tam dávají no.....nechápu co z toho mají
No třeba jim ten vir od tebe z kompu zkopíruje nějaká důležitá hesla k internetovému bankovnictví.A pak mají hodně
no,to by byl asi extrémní případ.je to prozaičtější
Zpět na “Web-tipy a vaše weby”